Menyelaraskan Masa Depan Reka Bentuk Automotif Secara Kolaboratif: Syarikat Itali TORINO Design Melawat Chijet Motor

(SeaPRwire) –   YANTAI CITY, China, Nov. 23, 2023 — Chijet Motor Company, Inc. (NASDAQ: CJET) (the “Company” or “Chijet Motor”) mengumumkan lawatan oleh Encik Giuliano Biasio, pengarah reka bentuk dan rakan TORINO Design, terkenal dengan gaya estetik Itali. Lawatan ini berlangsung pada 18 November 2023, telah menyatukan tokoh utama dalam dunia reka bentuk automotif.

Bandaraya Turin, kerap dirujuk sebagai “Pusat Reka Bentuk Automotif Global” adalah hab untuk profesional reka bentuk kereta terkemuka yang percaya bahawa mereka bentuk kereta adalah satu seni dan pantulan budaya. Etika reka bentuk unik Turin, dikenali sebagai “Pengeluaran Seni”, menetapkan landasan untuk inovasi reka bentuk dalam industri automotif.

Encik Giuliano Biasioo dan eksekutif Chijet Motor

Semasa lawatan ke Chijet Motor, pasukan TORINO Design menjelajahi pusat gaya Chijet Motor, dengan Encik Giuliano Biasio menguji pemanduan model teras Chijet Motor, FB77. Encik Giuliano Biasio menyatakan, “Kami gembira untuk memperdalam kerjasama kami dengan Chijet Motor. FB77, model yang kami telah sumbangkan, berdiri sebagai bukti bahasa reka bentuk unik dan nuansa artistik dalam penampilannya. Pengalaman pemanduan sebenar dan kawalan tidak kalah hebat. Setiap butiran telah diendahkan dengan sempurna, memberi gambaran kemungkinan tak terbatas dalam pemanduan masa depan.”

Encik Giuliano Biasioo Menguji Pemanduan FB77

Kemudian, kedua-dua pihak terlibat dalam perbincangan yang mendalam mengenai pengintegrasian konsep estetik gaya dan teknologi automotif untuk kenderaan masa depan. Encik Wang Xiangyin, Ketua Pegawai Operasi Chijet Motor, menghadiri perbincangan dan menekankan peranan teknologi digital dan data besar dalam membentuk preferensi pengguna dalam gaya automotif. Beliau menekankan, “Dalam bidang gaya automotif, teknologi digital dan keupayaan data besar telah membawa perubahan pasaran dan preferensi pengguna ke hadapan dengan lebih jelas. Teknologi telah meluaskan potensi reka bentuk dan keupayaan untuk direalisasikan, manakala reka bentuk memberi teknologi sentuhan manusia yang jelas. Sinergi timbal balik antara reka bentuk dan teknologi pintar telah menjadi norma baru dalam pembangunan produk, baik pada masa kini dan masa depan. Hanya melalui kerjasama berterusan dan kemajuan bersama, kita boleh memacu industri dan ekosistem automotif ke hadapan.”

Sepanjang perbincangan ini, Chijet Motor dan TORINO Design telah membentuk visi bersama kerjasama. Berlandaskan kerjasama ramah mereka sebelum ini, mereka bersedia memperdalam skop kerjasama mereka, dengan fokus pada pembangunan gaya dan reka bentuk kreatif untuk model baru. Mereka juga bercadang bekerjasama rapat untuk mengoptimumkan, meningkatkan, dan memajukan gaya produk sedia ada, dengan penekanan khusus pada model FB77 tahun ini.

Mengenai Chijet Motor Company, Inc.

Perniagaan utama Chijet Motor adalah pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan kenderaan bahan api tradisional dan NEV. Sistem pengeluaran canggih dan pengurusan rantai bekalan yang stabil membolehkan Syarikat menyediakan produk prestasi tinggi kepada pengguna pada harga yang munasabah. Selain daripada pangkalan pengeluaran kenderaan moden besar di Jilin, China, kilang di Yantai, China akan dikhaskan untuk pengeluaran NEV sebaik sahaja pembinaannya siap. Chijet Motor mempunyai pasukan pengurusan yang terdiri daripada veteran industri dengan dekad pengalaman dalam kejuruteraan dan reka bentuk, pengurusan, pembiayaan, pengeluaran perindustrian dan pengurusan kewangan. Untuk maklumat tambahan mengenai Chijet Motor, sila lawati www.chijetmotors.com.

Hubungan Chijet Motor:
2888 Donshan Street
Gaoxin Automobile Industrial Park
Jilin City, JL. P.R.China
0535-2766202
EMAIL: info@chijetmotors.com

Kenyataan Prospektif

Kenyataan berita ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam makna “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Keputusan sebenar Chijet Motor mungkin berbeza daripada jangkaan, anggaran dan ramalannya dan oleh itu, anda tidak harus bergantung kepada kenyataan prospektif ini sebagai ramalan peristiwa akan datang. Perkataan seperti “menjangka”, “anggar”, “projek”, “ramalan”, “menjangkakan”, “bertujuan”, “mungkin”, “akan”, “boleh”, “harus”, “percaya”, “ramal” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, kenyataan mengenai pasukan kepimpinan Chijet Motor, pertumbuhan berterusan dan peningkatan operasi dan kewangan Chijet Motor, bersama-sama dengan risiko-risiko lain yang dinyatakan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam prospektus yang Chijet Motor failkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) pada 30 Mac 2023, dan apa-apa risiko yang termasuk dalam mana-mana penyampaian masa depan Chijet Motor kepada SEC. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang signifikan yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada keputusan yang dijangka. Kebanyakan faktor ini berada di luar kawalan Chijet Motor dan sukar diramal. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini menjadi kenyataan, atau jika asumsi asas terbukti salah, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang ditunjukkan atau dijangka oleh kenyataan prospektif tersebut. Pembaca dinasihatkan untuk tidak bergantung kepada kenyataan prospektif ini sebagai ramalan peristiwa masa depan. Chijet Motor tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh penerbitannya kecuali diperlukan oleh undang-undang atau peraturan yang berkuat kuasa.

Gambar yang menyertai pengumuman ini boleh didapati di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )