Medigene mengubah suai panduan kewangan 2023

(SeaPRwire) –   Planegg/Martinsried, November 21, 2023 Majlis Pengurusan Eksekutif Medigene AG (Medigene atau “Syarikat”) telah menyesuaikan panduan kewangan untuk tahun kewangan 2023.

Syarikat mengekalkan panduan pendapatannya dijangka antara EUR 5 hingga 7 juta pada tahun 2023 (tidak berubah).

Syarikat sentiasa mengoptimumkan pengalokasian sumbernya berdasarkan permintaan perniagaan. Disebabkan oleh persekitaran pasaran modal yang mencabar, Syarikat memberi tumpuan kepada pengurusan kos yang cermat dan pengalokasian sumber. Berdasarkan keutamaan strategik portfolio bersama-sama dengan pengoptimuman pengalokasian sumbernya, Syarikat menjangkakan untuk memanjangkan jangka hayat tunai sehingga suku pertama 2025 (sebelum ini suku keempat 2024).

Syarikat menjangkakan kos R&D antara EUR 11 hingga 14 juta daripada sebelumnya EUR 13 hingga 16 juta pada tahun 2023.

Anggaran ini tidak termasuk apa-apa bayaran tahap masa depan yang berpotensi daripada perkongsian sedia ada atau masa depan atau transaksi, kerana kejadian peristiwa sedemikian atau masa atau saiznya bergantung secara besar kepada pihak luar dan oleh itu tidak boleh diramalkan dengan pasti oleh Medigene.

— akhir kenyataan media —

Tentang Medigene

Medigene AG (FSE: MDG1) adalah syarikat platform imunoonkologi yang komited untuk membangunkan rawatan sel-T untuk menghapuskan kanser secara berkesan. Platform End-to-Endnya, yang dibina berdasarkan teknologi penjanaan dan pengoptimuman TCR yang berbeza dan eksklusif serta teknologi peningkatan produk, membolehkan Medigene mencipta rawatan sel-T pembawa reseptor sel-T yang dijana (TCR-T) yang unggul dan berbeza untuk pelbagai indikasi tumor pepejal yang dioptimumkan untuk keselamatan, keberkesanan dan kebolehdurian. Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Kenyataan media ini mengandungi pernyataan prospektif yang mewakili pendapat Medigene pada tarikh keluaran ini. Keputusan sebenar yang dicapai oleh Medigene mungkin berbeza secara signifikan daripada pernyataan prospektif yang dibuat di sini. Medigene tidak terikat untuk mengemaskini mana-mana pernyataan prospektif. Medigene® ialah tanda dagangan berdaftar Medigene AG. Tanda dagangan ini mungkin dimiliki atau dilesenkan hanya di lokasi tertentu sahaja.

Medigene

Pamela Keck
Telefon: +49 89 2000 3333 01
E-mel: investor@medigene.com

Sekiranya anda tidak lagi ingin menerima sebarang maklumat mengenai Medigene, sila maklumkan kami melalui e-mel (). Kami akan memadam alamat anda daripada senarai pengedaran kami.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )