Medigene AG akan melaporkan keputusan kewangan tahunan 2023 pada 28 Mac 2024

(SeaPRwire) –   Medigene AG (Medigene atau “Syarikat”, FSE: MDG1, Standard Utama), sebuah syarikat platform imunologi-onkologi yang fokus pada penemuan dan pembangunan terapi imun sel-T untuk tumor pepejal, akan melaporkan hasil kewangan dan memberikan kemas kini korporat bagi tahun fiskal yang berakhir pada 31 Disember 2023, pada hari Khamis, 28 Mac 2024.

Berikutan penerbitan hasil pendapatan keseluruhan tahun 2023 dan laporan tahunan di tapak web Medigene, Syarikat akan menganjurkan panggilan persidangan pada hari yang sama pada pukul 3 petang CET / 10 pagi ET.

Butiran penuh untuk panggilan persidangan dan webcast adalah seperti berikut:

Tarikh Khamis, 28 Mac 2024
Masa 3 petang CET (10 pagi ET)
Daftar Panggilan Persidangan: Daftar Panggilan Persidangan
Webcast: Sertai webcast langsung
ID Persidangan: 20240088

Peserta boleh pradaftar dan akan menerima butiran dail masuk khusus untuk mengakses panggilan dengan mudah dan cepat dengan pautan pendaftaran di atas untuk panggilan persidangan.

Sila dail 10 minit lebih awal untuk memastikan panggilan persidangan bermula tepat pada waktunya.

Selepas panggilan, webcast yang diarkibkan akan boleh diakses pada bahagian Pelabur & Media di tapak web Medigene:

— akhir siaran akhbar  —

Tentang Medigene AG
Medigene AG (FSE: MDG1) ialah syarikat platform imunologi-onkologi yang mendedikasikan untuk membangunkan terapi sel-T yang dibezakan untuk rawatan tumor pepejal. Platform End-to-Endnya dibina pada pelbagai teknologi proprietari dan eksklusif yang membolehkan Syarikat untuk menjana reseptor sel-T yang optimum terhadap antigen testis kanser dan neoantigen, mempersiapkan dan meningkatkan sel-T yang direkayasa reseptor sel-T (TCR) ini untuk mencipta terapi TCR-T terbaik dan dibezakan, dan mengoptimumkan komposisi produk dadah untuk keselamatan, keberkesanan dan ketahanan. Platform End-to-End menyediakan calon produk untuk saluran paip terapeutiknya sendiri dan perkongsian. Program TCR-T pimpinan Medigene MDG1015 dijangka menerima kelulusan IND/CTA pada separuh kedua 2024. Untuk maklumat lanjut, sila layari

Medigene AG
Pamela Keck
Telefon: +49 89 2000 3333 01
E-mel:

Jika anda tidak lagi ingin menerima sebarang maklumat tentang Medigene, sila maklumkan kami melalui e-mel (investor@medigene.com). Kami kemudian akan memadam alamat anda daripada senarai edaran kami.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.