LLT akan Senaraikan di Gate.io, Pertukaran Kripto Global

(SeaPRwire) –   Singapura, 23 April 2024 — LILLIUS, sebuah platform cabaran sukan AI, mengumumkan bahawa tokennya, LLT, akan tersenarai awal di Gate.io, penukar kripto global, pada 26 April.

LILLIUS adalah platform perkhidmatan Web3 yang membolehkan pengguna menyertai kandungan sukan daripada bintang sukan, termasuk atlet Olimpik, melalui cabaran berasaskan teknologi pengesanan gerakan AI. Dan melancarkan versi penuh aplikasinya bulan lepas, menawarkan pelbagai kandungan sukan termasuk kesihatan, golf, badminton, tenis meja, dan tarian.

LILLIUS menganalisis pergerakan pengguna untuk memberikan maklum balas masa nyata yang personal seperti pembetulan postur dan penilaian senaman. Ia memperkenalkan sistem yang memberi ganjaran kepada pengguna berdasarkan keputusan senaman mereka menggunakan teknologi blockchain, menjadikannya senang dan menyeronokkan untuk bersenam sambil memperoleh ganjaran.

Token LILLIUS (LLT) boleh digunakan untuk membeli atau menaik taraf LILLI NFT dalam ekosistem LILLIUS, menyertai undian untuk barangan fizikal seperti barangan sukan di pasaran pedagangannya sendiri, menyertai cabaran kumpulan dan persatuan sukan, dan lebih-lebih lagi.

Dengan senarai ini, LILLIUS bertujuan untuk meluaskan asas pengguna globalnya, memperluaskan ekosistem LILLIUS, dan menubuhkan kedudukannya dalam pasaran sukan Web3 global.

Wakil LILLIUS menyatakan, “Senarai di Gate.io menandakan permulaan kemasukan kami ke pasaran Web3 global, yang akan meningkatkan kredibiliti global projek, meluaskan ekosistem sukan Web3, meningkatkan nilai LILLIUS, dan memberikan pengalaman senaman yang mudah dan menyeronokkan kepada pengguna.”

Ditubuhkan pada 2013, Gate.io sentiasa berada dalam kedudukan lima teratas dalam penukar mata wang kripto. Sebagai salah satu pertukaran awal di dunia untuk menjamin 100% Bukti Simpanan, Ia adalah platform pertukaran aset digital serba lengkap yang menutup jutaan pengguna di seluruh dunia, menawarkan lebih 1,700 mata wang kripto dan mencatatkan volum perdagangan harian kira-kira $12.34 bilion, melayani lebih 15 juta pengguna.

Untuk memperingati senarai token LLT, LILLIUS akan menjalankan acara permulaan awal dan butiran lanjut boleh dirujuk ke laman permulaan Gate.io: https://www.gate.io/startup

Pautan Sosial

X:

Discord:

Medium:

LinkTree:

Hubungan Media

Jenama: LILLIUS

Hubungan: Pasukan Pemasaran LILLIUS

E-mel: team@lillius.net

Laman web:

SUMBER: LILLIUS

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.