LIZHI INC. akan Mengubah Simbol Tiket Sahamnya di Nasdaq ke “SOGP”

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Jan. 11, 2024 — LIZHI INC. (“LIZHI” atau “Syarikat”) (NASDAQ: LIZI), platform sosial dan hiburan berasaskan audio, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menukar simbol ticker saham American depositary sharesnya yang disenaraikan di Pasaran Modal Nasdaq daripada “LIZI” kepada “SOGP.” Perdagangan di bawah simbol ticker baru dijangka akan bermula pada pembukaan pasaran pada 25 Januari 2024.

Tiada tindakan yang diperlukan daripada pemegang saham Syarikat berhubung dengan perubahan simbol ticker yang dicadangkan, dan perubahan sedemikian tidak akan memberi kesan ke atas apa-apa hak pemegang saham atau operasi dan kedudukan kewangan Syarikat.

Mengenai LIZHI INC.

LIZHI INC. telah mewujudkan ekosistem sosial berasaskan audio secara menyeluruh dengan kehadiran global. Syarikat bertujuan untuk memenuhi minat pengguna dalam hiburan audio dan rangkaian sosial melalui portfolio produknya. LIZHI INC. membayangkan ekosistem audio di mana semua orang boleh dihubungkan dan berinteraksi melalui suara. LIZHI INC. telah disenaraikan di Nasdaq sejak Januari 2020.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi pernyataan pandangan ke hadapan. Pernyataan-pernyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Pemulihan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Pernyataan-pernyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Syarikat, adalah pernyataan pandangan ke hadapan. Pernyataan pandangan ke hadapan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang tidak dapat dipastikan, dan beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan pandangan ke hadapan, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: Sasaran dan strategi LIZHI; Pembangunan perniagaan, keputusan operasi dan kedudukan kewangan masa depan LIZHI; Pertumbuhan yang dijangka pasaran audio dalam talian; Jangkaan mengenai kadar untuk memperoleh pengguna aktif, terutamanya pengguna berbayar; Keupayaan LIZHI untuk menjana pendapatan daripada asas pengguna; Perubahan secara umum dalam ekonomi dan perniagaan di China dan pasaran luar negara; Impak COVID-19 ke atas operasi perniagaan LIZHI dan ekonomi di China dan negara-negara lain secara umum; Sebarang perubahan undang-undang, peraturan, peraturan, polisi atau garis panduan yang terpakai ke atas LIZHI; dan anggapan-anggapan yang berkaitan dengan mana-mana perkara di atas.

Dalam beberapa kes, pernyataan pandangan ke hadapan boleh dikenal pasti dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “dijangka,” “sasaran,” “bertujuan,” “menganggarkan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “berpotensi,” “terus,” “adalah/mungkin” atau ungkapan lain yang serupa. Maklumat lanjut mengenai risiko, ketidakpastian atau faktor ini termasuk dalam penyataan Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan media ini adalah pada tarikh kenyataan media ini, dan Syarikat tidak menanggung apa-apa tugas untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:

LIZHI INC.
Jabatan Hubungan Pelabur
Tel: +86 (20) 8381-8791
E-mel: ir@lizhi.fm

Piacente Financial Communications
Jenny Cai
Tel: +86 (10) 6508-0677
E-mel: Lizhi@tpg-ir.com

Di Amerika Syarikat:

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel: Lizhi@tpg-ir.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.