Linkage Global Inc Mengumumkan Penutupan Penawaran Awam Awal $6,000,000

(SeaPRwire) –   Tokyo Jepun, Dis 21, 2023 — Linkage Global Inc (syarikat “Syarikat” atau “Linkage”), syarikat perkhidmatan perdagangan lintas sempadan bersepadu yang berpangkalan di Jepun, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam awalnya ( “Penawaran”) 1,500,000 saham biasa ( “Saham Biasa”) pada harga penawaran awam $4.00 setiap saham untuk hasil kasar keseluruhan $6,000,000, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan penawaran lain. Selain itu, Syarikat telah memberi pengendali pilihan, boleh dilaksanakan dalam masa 45 hari dari tarikh penutupan Penawaran, untuk membeli sehingga 225,000 Saham Biasa tambahan pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali dan komisen, untuk meliputi pilihan kelebihan pengalokasian, jika ada. Saham Biasa mula diperdagangkan pada Disember 19, 2023 di Pasaran Modal Nasdaq di bawah tanda dagangan “LGCB,” dan Penawaran ditutup pada Disember 21, 2023.

Penawaran ini dijalankan atas dasar komitmen penuh. Syarikat bercadang menggunakan hasil daripada Penawaran ini 1) untuk penyelidikan dan pembangunan teknologi; 2) untuk mengukuhkan lagi penyepaduan rantaian bekalan; 3) untuk meluaskan tenaganya dan kumpulan bakat; 4) untuk menjelajah ke pasaran Asia Tenggara; dan 5) untuk modal kerja dan tujuan korporat am lain.

EF Hutton LLC (“EF Hutton”) bertindak sebagai pengendali buku utama tunggal untuk Penawaran. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam syarikat AS kepada Syarikat, dan Ortoli Rosenstadt LLP bertindak sebagai peguam AS kepada EF Hutton berhubung Penawaran.

Pendaftaran kenyataan di Borang F-1 (Fail No. 333-274326) berkaitan dengan Penawaran, seperti yang dipinda, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat ( “SEC”) dan telah diisytiharkan berkuat kuasa oleh SEC pada 18 Disember 2023. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pendaftaran. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran mungkin diperolehi, apabila tersedia, daripada EF Hutton, Attn: Jabatan Konsortium, 590 Madison Avenue, Tingkat 39, New York, NY 10022, atau melalui emel di atau telefon di (212) 404-7002. Selain itu, salinan prospektus akhir juga boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda harus membaca prospektus dan dokumen lain yang telah difailkan atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak akan menjadi tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tidak akan ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa di mana tawaran, permintaan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa tersebut.

Mengenai Linkage Global Inc

Linkage Global Inc ialah pembekal perkhidmatan perdagangan elektronik lintas sempadan bersepadu yang berpangkalan di Jepun, dengan operasi di Jepun, Hong Kong dan China daratan. Syarikat telah membangunkan sistem perkhidmatan menyeluruh terdiri daripada dua baris perniagaan yang saling melengkapi, termasuk (i) jualan lintas sempadan dan (ii) perkhidmatan perdagangan elektronik bersepadu. Operasi jualan lintas sempadan pada mulanya dilancarkan pada tahun 2011 di Jepun melalui anak syarikatnya, EXTEND CO., LTD. Produk yang dijual dalam perniagaan jualan lintas sempadan Syarikat adalah sumber daripada pengilang dan jenama Jepun dan China, bersama-sama dengan label persendirian pintar Syarikat. Linkage juga menyediakan penyelesaian pemasaran digital kepada pelanggannya dengan bekerjasama dengan Google dan saluran lain. Sejak 2021, Syarikat telah memulakan penawaran kursus latihan operasi perdagangan elektronik dan perkhidmatan sokongan perisian. Misi Linkage adalah untuk memudahkan transaksi lintas sempadan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, anggapan asas, dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan perdagangan Saham Biasanya di Pasaran Modal Nasdaq dan penutupan Penawaran. Kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan membabitkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza dengan jangkaan dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam awal mengikut terma yang dijangka atau langsung, dan faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil kira sepenuhnya kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini. Faktor tambahan dibincangkan dalam failan Syarikat dengan SEC, yang boleh ditinjau di . Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk secara awam menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Pengendali
EF Hutton LLC
Cik Stephanie Hu, Ketua Asia, Perbankan Pelaburan
E-mel:

Hubungan Pelabur
WFS Hubungan Pelabur Sdn Bhd
Connie Kang, Rakan
E-mel:
Tel: +86 1381 185 7742

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.