Lilith Games meraikan Ulang Tahun Ketiga RTS MMO Tentera Warpath dengan Acara Dalam Permainan dan Ganjaran

(SeaPRwire) –   Warpath Telah Dimuat Turun Oleh Lebih Daripada 36 Juta Orang Di Kedua-Dua PC Dan Peranti Mudah Alih

SHANGHAI, China, 19 Mac 2024 — Lilith Games, studio terkenal di sebalik AFK Arena, Rise of Kingdoms, dan Dislyte — telah mengumumkan sambutan ulang tahun ketiga untuk strategi perang masa nyata MMO terpuji mereka, Warpath.

Sepanjang hayatnya, Warpath telah dimuat turun oleh lebih daripada 36 juta orang di kedua-dua PC dan peranti mudah alih, mencapai 4.2/5 di Google Play di kalangan lebih daripada 450K ulasan dan 4.7/5 di App Store di kalangan 70K ulasan. Warpath juga telah dinobatkan sebagai Permainan Strategi Terlaris di 16 negara di Google Play Store dan 47 negara di App Store.

Untuk menyambut tiga tahun Warpath, Lilith Games telah melancarkan pakej hadiah penuh dengan permainan mini dan hadiah. Daripada Penghormatan Bersejarah, di mana pemain diberi ganjaran untuk pencapaian terdahulu dan mendakwa pingat eksklusif, ke Senjata untuk Puncak, di mana semua pemain bersaing untuk tempat untuk memperoleh kulit Pengembara Galaktik. Sambutan ulang tahun ketiga Warpath mengandungi 15 acara baru bagi peminat untuk mengambil bahagian dan muatan hadiah untuk dibuka.

Dalam Warpath, pemerintah bergantung kepada angkatan udara dan darat mereka untuk menakluk medan perang di seluruh dunia secara masa nyata. Strategi MMO ini menugaskan pemain dengan menubuhkan kubu yang kuat, menyesuaikan dan meningkatkan unit, dan bekerjasama dengan sekutu untuk menewaskan sebarang lawan yang berdiri di jalan mereka. Pertarungan membawa pertempuran ke gurun, hutan, dan bandar sebagai pasukan terbang dan bergerak dalam simulasi pertempuran yang realistik.

Menampilkan lokasi perang zaman dahulu terkenal dari seluruh dunia, Warpath menjemput pemain untuk mencipta semula pertempuran bersejarah dengan sistem senjata maju, sangat boleh disesuaikan yang merangkumi 104 jenis kereta kebal, 34 jenis meriam, dan 27 jenis persenjataan infantri. Warpath menawarkan pengalaman medan perang paling realistik, membolehkan pemain membentuk pakatan, merekrut pegawai, memerintah aneka pasukan, menjalankan rundingan diplomatik, dan mengambil bahagian dalam peperangan untuk ekspansi wilayah.

Ciri-ciri Utama Warpath:

  • Persenjataan Penuh: Lebih 200 persenjataan dibahagikan kepada 13 jenis unit, dengan lebih 1000 pengubahsuaian unik, memberi anda banyak pilihan senjata api untuk setiap misi mencabar
  • Dalam Pandangan Tembakan: Pelbagai misi penembak jitu membenarkan pemain memusnahkan bangunan, menargetkan musuh, dan mengekalkan sekutu dilindungi dari jarak jauh
  • Kekuatan Dalam Bilangan: Rekrut cepat membenarkan anda dengan cepat memperkuatkan pasukan anda, dan anda tidak akan kehilangan sumber daya apabila anda dikalahkan, jadi anda tidak akan pernah keluar dari pertempuran
  • Tahan Nafas Anda: Terjun ke pengalaman penembak jitu yang menyerap, termasuk rasa degupan jantung anda, gegaran halus senjata anda, dan berat tolak balik
  • Selamat Hari Jadi Kepada… Semua Kita: Untuk menyambut tiga tahun Warpath, pemain boleh bersaing dalam pelbagai permainan mini dan pertandingan untuk memenangi banyak hadiah, termasuk kolam 100 juta emas!

Muat turun Warpath percuma di , , dan .

Untuk berita terkini mengenai kejohanan, kemaskini, dan ciri-ciri baharu, ikuti Warpath di , , , dan .

Kit media lengkap mengandungi seni kunci permainan, skrin catur, logo, dan lebih lagi boleh didapati di sini: .

Mengenai Warpath

Warpath adalah permainan strategi masa nyata klasik di mana pemain membina pasukan mereka untuk melepaskan kemarahan pada unit musuh melalui pertempuran darat strategik atau serangan udara maju. Menampilkan lokasi perang zaman dahulu terkenal dari seluruh dunia, Warpath menjemput pemain untuk mengumpulkan unit tentera dalam bentuk yang sangat disesuaikan dan membina kubu yang tidak dapat ditembusi dalam kualiti HD penuh. Zoom bebas di sekitar peta antara landskap berbukit dan lanskap bandar, mengesan sekutu untuk meningkatkan kawalan dan peringkat kuasa permainan penentu pertempuran. Dengan senjata, pesawat dan keupayaan untuk berpindah antara kubu sekutu yang sangat boleh disesuaikan, Warpath menjadikan perjalanan kepada kekuatan medan perang pengalaman dinamik, sinematik.

Satu video mengiringi pengumuman ini boleh didapati di

Mengenai Lilith Games

Ditubuhkan pada Mei 2013, Lilith Technology (Shanghai) Co., Ltd. (AKA “Lilith”) komited untuk mencipta pengalaman permainan luar biasa untuk pemain di seluruh dunia melalui permainan mudah alih yang menarik dan pelbagai.

Sejak penubuhannya, Lilith telah membangunkan dan menerbitkan pelbagai permainan terkenal, seperti Soul Hunters, Abi: A Robot’s Tale, Rise of Kingdoms, Art of Conquest, AFK Arena, dan Warpath. Lilith Games menduduki tempat ke-10 dalam kedudukan pendapatan syarikat penerbitan permainan global mengikut data dari laporan State of Mobile 2021 App Annie. Selain kejayaan perdagangan komersial, Lilith mencipta dan menerbitkan permainan bebas yang menarik, termasuk tajuk popular Isoland 2: Ashes of Time Lite dan Mr. Pumpkin 2: Walls of Kowloon. Lawati untuk mengetahui lebih lanjut dan menjelajahi katalog judul yang semakin meluas Lilith.

HUBUNGI MEDIA

CJ Melendez dan Sean Walsh
ÜberStrategist Inc.
pr@uberstrategist.com
1-646-844-8388

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.