Li Auto Inc. akan Laporan Keputusan Kewangan Suku Pertama 2024 pada 20 Mei 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, China, Mei 07, 2024 — Li Auto Inc. (“Li Auto” atau “Syarikat”) (Nasdaq: LI; HKEX: 2015), pemimpin pasaran kenderaan baharu tenaga China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku tahun pertama 2024 sebelum pasaran AS dibuka pada Isnin, Mei 20, 2024.

Pengurusan Syarikat akan mengadakan sesi soal jawab ke atas keputusan kewangan pada Isnin, Mei 20, 2024, pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur AS atau 8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama.

Bagi peserta yang ingin menyertai panggilan, sila daftar secara dalam talian menggunakan pautan di bawah ini sebelum masa permulaan panggilan yang dijadualkan. Selepas pendaftaran, peserta akan menerima maklumat akses ke panggilan, termasuk nombor talian, kata laluan dan PIN akses unik. Untuk menyertai persidangan, sila panggil nombor yang diberikan, masukkan kata laluan diikuti PIN anda dan anda akan sertai persidangan dengan serta merta.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:

Satu rakaman persidangan boleh diakses semula sehingga Mei 27, 2024, dengan menelpon nombor berikut:

Amerika Syarikat: +1-855-883-1031
Daratan China: +86-400-1209-216
Hong Kong, China: +852-800-930-639
Antarabangsa: +61-7-3107-6325
PIN Rakaman: 10038704

Webcast langsung dan arkib persidangan juga boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di https://ir.lixiang.com.

Tentang Li Auto Inc.

Li Auto Inc. adalah pemimpin pasaran kenderaan baharu tenaga China. Syarikat mereka reka bentuk, kembangkan, kilang dan jual kenderaan pintar premium bertenaga elektrik. Misi mereka adalah: Mencipta Rumah Mudah Alih, Mencipta Kebahagiaan (创造移动的家, 创造幸福的家). Melalui inovasi dalam produk, teknologi dan model perniagaan, Syarikat memberikan keluarga dengan produk dan perkhidmatan yang selamat, mudah dan selesa. Li Auto merupakan perintis untuk mengkomersialkan kenderaan bertenaga lanjutan yang berjaya di China. Syarikat memulakan pengeluaran pada November 2019. Senarai model semasa termasuk Li MEGA, MPV keluarga berteknologi tinggi, Li L9, SUV keluarga kelas pertama enam tempat duduk, Li L8, SUV keluarga kelas pertama enam tempat duduk, Li L7, SUV keluarga kelas pertama lima tempat duduk, dan Li L6, SUV keluarga kelas pertama lima tempat duduk. Syarikat memanfaatkan teknologi untuk mencipta nilai kepada penggunanya. Ia memfokuskan usaha pembangunan dalaman kepada sistem lanjutan jarak sendiri, teknologi kenderaan elektrik generasi akan datang dan penyelesaian kenderaan pintar sambil memperluaskan barisan produk dengan membangunkan BEV dan EREV baru untuk menyasarkan lebih banyak pengguna.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: https://ir.lixiang.com.

Untuk pertanyaan media dan pelabur, sila hubungi:

Li Auto Inc.
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@lixiang.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.