LexinFintech Holdings Ltd. akan Laporan Keempat Triwulan dan Kewangan Penuh 2023 yang Tidak Diaudit Keputusan pada 20 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 7 Mac 2024 — LexinFintech Holdings Ltd. (“Lexin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: LX), pemacu utama perkhidmatan kewangan peribadi berteknologi di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun penuh berakhir 31 Disember 2023, selepas pasaran AS ditutup pada hari Rabu, 20 Mac 2024.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab ke atas keputusan pada jam 10 malam Waktu Timur Amerika Syarikat pada 20 Mac 2024 (jam 10 pagi, waktu Beijing/Hong Kong pada 21 Mac 2024).

Peserta yang ingin menyertai sesi soal jawab perlu mendaftar secara dalam talian di:

Setelah pendaftaran selesai, setiap peserta akan menerima nombor talian dan kod capaian unik untuk sesi soal jawab.

Peserta yang menyertai sesi soal jawab perlu menghubungi sekurang-kurangnya 10 minit sebelum masa permulaan yang dijadualkan.

Siaran langsung dan arkib web bagi sesi soal jawab juga akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Tentang LexinFintech Holdings Ltd.

Kami merupakan pemacu teknologi kredit yang utama untuk perkhidmatan kewangan peribadi berdaya guna teknologi. Misi kami adalah untuk menggunakan kepakaran pengurusan risiko dan teknologi untuk menjadikan pembiayaan lebih mudah diakses bagi generasi muda pengguna. Kami berusaha untuk merealisasikan misi ini dengan menyambungkan pengguna dengan institusi kewangan, di mana kami memudahkan melalui model unik yang merangkumi saluran dalam talian dan luar talian, platform penggunaan pembiayaan berskala, keupayaan pengurusan risiko kredit berpandukan data besar dan kecerdasan buatan, serta sistem pengurusan pintar pengguna dan pinjaman. Kami juga memberdayakan institusi kewangan dengan menyediakan penyelesaian teknologi milik sendiri yang canggih untuk memenuhi keperluan penukaran digital mereka.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Untuk pertanyaan dan permintaan media, sila hubungi:

LexinFintech Holdings Ltd.

Pertanyaan IR:
Mandy Dong
Tel: +86 (755) 3637-8888 ext. 6258
E-mel: mandydong@lexin.com

Pertanyaan Media:
Limin Chen
Tel: +86 (755) 3637-8888 ext. 6993
E-mel:

SUMBER: LexinFintech Holdings Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.