Lembaga Pengawas Cabka Melantik Niek Hoek Sebagai Pengerusi

(SeaPRwire) –   Amsterdam Februari 19, 2024. Cabka N.V. (bersama-sama dengan anak syarikatnya “Cabka”, atau “Syarikat”), syarikat khusus dalam mengubah sisa plastik sukar dikitar semula ke dalam Inovatif Pengemasan Pengangkutan Boleh Guna (RTP), disenaraikan di Euronext Amsterdam, mengumumkan pelantikan Niek Hoek sebagai pengerusi Lembaga Penyeliaannya berkuat kuasa hari ini.

Lembaga Penyeliaan Cabka telah melantik Encik Niek Hoek sebagai pengerusi Lembaga Penyeliaan. Niek Hoek merupakan Pengarah Eksekutif terdahulu Syarikat Bintang Belanda dan dilantik sebagai ahli Lembaga Penyeliaan atas nama pemegang saham Syarikat Bintang Belanda pada tahun 2022.

Pelantikan itu disokong oleh keseluruhan lembaga, sebagai sebahagian daripada pusingan dalaman berikutan kajian dalaman pertengahan tempoh. Encik Manuel Beja akan terus menjadi timbalan pengerusi Lembaga Penyeliaan.

Jadual Pelaporan Kewangan 2024

  • Mac 20 Keputusan Pra-Akhir 2023
  • April 18 Penerbitan Laporan Tahunan 2023 dan Kemas Kini Perdagangan 2024Q1
  • Mei 30 Mesyuarat Agung Tahunan Pemegang Saham
  • Ogos 13 Keputusan Semester Pertama dan Laporan Semester Pertama 2024
  • Oktober 21 Kemas Kini Perdagangan 2024Q3

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Frank Roerink, CFO

+49 152 04623490
investors.cabka.com

Mengenai Cabka

Cabka berada dalam perniagaan mengiktar semula sisa plastik daripada sisa pasca-pengguna dan pasca-industri menjadi inovatif pengemasan pengangkutan boleh guna (RTP), seperti palet dan penyelesaian kontena besar yang meningkatkan kelestarian rantaian logistik. Produk ECO terutamanya merupakan produk keselamatan jalan raya dan pembinaan yang dihasilkan secara eksklusif daripada sisa pasca-pengguna.

Cabka memimpin industri dengan pendekatan bersepadu menutup lingkaran daripada sisa, kepada pengiktaran semula, kepada pembuatan. Disokong oleh pusat inovasi sendiri, ia mempunyai pengetahuan, keupayaan dan kapasiti langka industri untuk memanfaatkan sepenuhnya membawa plastik terikitar semula ke dalam lingkaran pengeluaran dengan pulangan menarik.

Cabka disenaraikan di Euronext Amsterdam bermula 1 Mac 2022 di bawah tiket CABKA dengan nombor pengenalan sekuriti antarabangsa NL00150000S7.

Penafian

Kandungan kenyataan akhbar ini mungkin mengandungi kenyataan yang boleh dianggap sebagai ‘’kenyataan prospektif’’. Kenyataan prospektif ini mungkin dikenal pasti dengan penggunaan istilah prospektif seperti ‘’percaya’’, ‘’anggaran’’, ‘’rancangan’’, ‘’menjangkakan’’, ‘’mengharapkan’’, ‘’berniat’’, ‘’akan’’ atau ‘’sepatutnya’’ atau, dalam setiap kes, variasi negatif atau lain mereka atau istilah perbandingan yang setara.

Pembaca dinasihatkan bahawa mana-mana kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan. Memandangkan ketidakpastian ini, pembaca dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan kepada kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini hanya berlaku pada tarikh penerbitan kenyataan akhbar ini. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk secara awam mengemaskini atau menyemak maklumat dalam kenyataan akhbar ini, termasuk mana-mana kenyataan prospektif, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Dokumen ini mengandungi maklumat yang layak sebagai maklumat dalaman mengikut Maklumat 7(1) Peraturan (EU) No 596/2014 mengenai penyalahgunaan pasaran.

Lampiran

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Frank Roerink, CFO
IR@cabka.com
+49 152 04623490
investors.cabka.com