Kumpulan Teknologi Ostin Umum Kempen Pengumpulan Dana Indiegogo Melalui Subsidiari ASnya untuk Meningkatkan Naik Taraf Produk Perkongsian Foto Pintura dan Kembangkan Saluran Jualan Global

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Nanjing, China, 21 Mac 2024 — Ostin Technology Group Co., Ltd. (“Syarikat”) (Nasdaq: OST), pembekal modul paparan dan polarizer terkemuka di China, mengumumkan bahawa Pintura.Life LLC, anak syarikat milik penuh di Amerika Syarikat (AS) telah menandatangani perjanjian kempen strategi dengan Indiegogo, Inc., sebuah perbadanan Delaware (“Indiegogo”) pada 26 Februari 2024. Syarikat merancang untuk melancarkan kempen dermawan Indiegogo menjelang akhir Mac 2024, bertujuan mengumpul $300,000. Kempen ini bertujuan untuk meningkatkan kemajuan produk perkongsian foto utama syarikat, Pintura, dan meluaskan saluran jualan global Syarikat, oleh itu meningkatkan pengenalan jenama dan penembusan pasaran.

Kempen dermawan ini menandakan langkah strategik Syarikat memasuki pasaran AS dan menyokong inisiatif penambahbaikan produk Pintura. Pintura.Life LLC kini berfungsi sebagai platform yang hidup untuk memperkenalkan Pintura kepada pasaran yang lebih luas, dan Syarikat dijangka dapat menarik minat pengguna dan pelabur sambil menilai daya tarikan pasaran produk. Selain itu, dana yang akan dikumpulkan akan digunakan untuk usaha penyelidikan dan pembangunan yang memberi tumpuan kepada penambahbaikan perisian dan fungsi untuk produk Pintura.

Pintura lebih daripada bingkai digital tetapi kanvas yang sesuai dengan reka bentuk baru bertepi bulat. Satu ciri utama ialah berbeza dengan paparan skrin tunggal biasa, Pintura menggunakan gabungan beberapa skrin, penyepaduan dengan album foto berawan yang memudahkan pengguna untuk dengan mudah mengurus koleksi foto kegemaran mereka dan secara licin disatukan ke dalam mana-mana ruang tinggal.

“Kami bersemangat untuk memulakan perjalanan dermawan ini untuk meningkatkan produk perkongsian foto Pintura ke tahap baru,” kata Encik Tao Ling, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat. “Dengan kanvas pelbagai fungsi canggih, bingkai boleh disesuaikan, dan penyepaduan licin ke dalam mana-mana persekitaran hidup, Pintura memberdayakan pengguna untuk menceritakan kisah hidup mereka dengan cara yang elegan dan peribadi. Melalui kempen Indiegogo, kami menjemput penyokong untuk menyertai kami membawa produk transformasi ini ke pasaran dan meluaskan kehadiran globalnya.”

Penyokong di Indiegogo akan mempunyai peluang eksklusif untuk menyumbang kepada projek dan mendapat akses ke ganjaran dan keistimewaan awal yang menarik. Ini termasuk keistimewaan awal yang tersedia kepada pengguna yang telah membayar langganan $1, membolehkan mereka membeli produk pada bila-bila masa sambil menikmati harga terendah. Pilihan lain adalah untuk individu yang menyediakan maklumat e-mel mereka, membolehkan Syarikat menghantar notifikasi kepada mereka sebaik sahaja produk dilancarkan untuk dijual. Mereka yang memberi keutamaan pembelian awal akan menerima diskaun tertinggi, tetapi ingat bahawa kuantiti terhad. Untuk butiran produk tambahan dan menyertai kempen pra-pesanan untuk diskaun eksklusif, sila lawati.

Tentang Ostin Technology Group Co., Ltd.

Ditubuhkan pada 2010, Syarikat adalah pembekal modul paparan dan polarizer di China. Syarikat mereka reka bentuk, membangun dan mengeluarkan modul paparan LCD jenis TFT dalam pelbagai saiz dan saiz yang disesuaikan yang terutamanya digunakan dalam elektronik pengguna, paparan LCD luar dan paparan automotif. Syarikat juga mengeluarkan polarizer yang digunakan dalam modul paparan LCD jenis TFT.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati.

Pernyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi pernyataan prospektif seperti yang ditakrifkan oleh Private Securities Litigation Reform Act 1995. Pernyataan prospektif termasuk pernyataan mengenai rancangan, objektif, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, andaian asas, dan pernyataan lain yang bukan merupakan pernyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “projek”, “menganggar” atau ungkapan serupa yang tidak hanya berkaitan dengan perkara sejarah, ia membuat pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan dibincangkan dalam pernyataan prospektif. Pernyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut: matlamat dan strategi Syarikat; ramalan pasaran Syarikat; pembangunan perniagaan masa depan Syarikat; permintaan dan pengakuan pasaran untuk produk baru; jangkaan menerima pesanan pelanggan untuk produk baru; jadual yang dijangka untuk pemasaran dan jualan produk baru; perubahan teknologi; keupayaan Syarikat menarik dan memelihara tenaga ahli berkemahiran; kepekatan pelanggan; dan keadaan ekonomi am yang mempengaruhi industri Syarikat dan andaian di sebalik atau berkaitan dengan mana-mana perkara di atas dan risiko lain yang dinyatakan dalam laporan yang difailkan Syarikat dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak bergantung berlebihan ke atas sebarang pernyataan prospektif dalam kenyataan media ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyediaan Syarikat kepada SEC, yang boleh dirujuk di www.sec.gov. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk secara awam menyemak semula pernyataan prospektif ini untuk memantau peristiwa atau keadaan selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Ostin Technology Group Co., Ltd.

Hubungan Pelabur:

Janice Wang
Wealth Financial Services LLC
Telefon: +86 13811768599 +1 628 283 9214
E-mel: