KE Holdings Inc. Files Its Annual Report on Form 20-F

(SeaPRwire) –   BEIJING, 26 April 2024 — KE Holdings Inc. (“Beike” atau “Syarikat”) (NYSE: BEKE; HKEX: 2423), platform terintegrasi dalam talian dan luar talian terkemuka untuk transaksi perumahan dan perkhidmatan, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 26 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di .

Tentang KE Holdings Inc.

KE Holdings Inc. ialah platform terintegrasi dalam talian dan luar talian terkemuka untuk transaksi perumahan dan perkhidmatan. Syarikat merupakan perintis dalam membina infrastruktur dan piawaian untuk mereka bentuk semula bagaimana pembekal perkhidmatan dan pelanggan dapat menyelesaikan transaksi dan perkhidmatan perumahan di China dengan cara yang cekap, daripada jualan rumah sedia ada dan baru, sewa rumah, pembaikan rumah dan perabot rumah, dan perkhidmatan lain. Syarikat memiliki dan mengendalikan Lianjia, jenama agen hartanah terkemuka di China dan sebahagian daripada platform Beike. Dengan lebih daripada 22 tahun pengalaman operasi melalui Lianjia sejak penubuhannya pada tahun 2001, Syarikat percaya kejayaan dan rekod terbukti Lianjia membuka jalan bagi ia membina infrastruktur dan piawaian serta memacu pertumbuhan KE Holdings Inc. yang pantas dan mampan.

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:
KE Holdings Inc.
Jabatan Hubungan Pelabur
Siting Li
E-mel:

Piacente Financial Communications
Jenny Cai
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel:

Di Amerika Syarikat:
Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel:

Sumber: KE Holdings Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.