KANZHUN LIMITED Umumkan Program Pembelian Saham Semula Bernilai US$200 Juta

(SeaPRwire) –   BEIJING, 12 Mac 2024 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform perekrutan talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa lembaga pengarahnya telah memberi kuasa program pembelian semula saham baharu berkuat kuasa dari 20 Mac 2024 untuk tempoh 12 bulan, di mana Syarikat boleh membeli semula sehingga AS$200 juta sahamnya (termasuk dalam bentuk depositori saham Amerika).

Cadangan pembelian semula Syarikat mungkin dibuat dari masa ke semasa pada harga pasaran terbuka, dalam urus niaga yang dirundingkan secara peribadi, dalam urus niaga blok dan/atau melalui cara yang lain yang dibenarkan secara sah, bergantung kepada keadaan pasaran dan mengikut peraturan dan undang-undang yang berkenaan. Lembaga pengarah Syarikat akan mengkaji semula program pembelian semula saham secara berkala, dan mungkin memberi kuasa penyesuaian terhadap syarat-syarat dan saiznya.

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” yang dibuat mengikut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah “akan”, “menjangka”, “mengira”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “mempercayai”, “anggaran” dan ungkapan serupa. Syarikat juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam pengumuman yang dibuat di laman web Bursa Saham Hong Kong, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam siaran akhbar dan bahan-bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah termasuk kenyataan mengenai kepercayaan, rancangan dan jangkaan Syarikat merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu.

Tentang KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform perekrutan talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat menghubungkan pemohon kerja dan pengguna perniagaan secara cekap dan licin melalui aplikasi mudah alih yang sangat interaktif, satu produk transformasi yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada cadangan pintar, dan mencipta skenario baharu dalam proses perekrutan talian. Berkat asas pengguna yang besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan kesan rangkaian kuat untuk meningkatkan kecekapan perekrutan dan memacu pertumbuhan pesat.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

KANZHUN LIMITED
Hubungan Pelabur
E-mel:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.