KANZHUN LIMITED Fail Laporan Tahunan pada Borang 20-F

(SeaPRwire) –   BEIJING, April 29, 2024 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform perekrutan talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 29 April 2024, Masa Timur Amerika Syarikat. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permintaan hendaklah diarahkan kepada Jabatan Hubungan Pelabur, KANZHUN LIMITED, 18/F, GrandyVic Building, Taiyanggong Middle Road, Chaoyang District, Beijing 100020, People’s Republic of China.

Syarikat juga telah menerbitkan laporan tahunannya untuk tujuan Hong Kong mengikut Peraturan Pelistingan Sekuriti di Bursa Saham Hong Kong (“HKEX”), yang boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di serta laman web HKEX di .

Tentang KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform perekrutan talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat menghubungkan pemohon kerja dan pengguna perniagaan dengan cara yang cekap dan licin melalui aplikasi mudah alih interaktifnya yang bertransformasi, produk yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada cadangan pintar, dan mencipta senario baharu dalam proses perekrutan talian. Berkat asas pengguna besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan kesan rangkaian kuat untuk meningkatkan kecekapan perekrutan dan memacu pertumbuhan pesat.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

KANZHUN LIMITED
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.