Junee Limited Umumkan Penutupan Tawaran Awam Permulaan Sebanyak $8 Juta

(SeaPRwire) –   Hong Kong, 19 April 2024 — Junee Limited (“Syarikat”) mengumumkan penutupan tawaran awam permulaan (“TA”) bernilai $8 juta. Syarikat menawarkan 2,000,000 saham biasa pada harga $4.00 setiap saham. Saham biasa mula diperdagangkan di Pasaran Saham Nasdaq pada 17 April 2024 dengan tanda “JUNE”.

Syarikat menerima hasil kasar keseluruhan sebanyak $8 juta daripada TA, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan lain. Selain itu, Syarikat telah memberi kuasa kepada pengendali untuk membeli sehingga 300,000 saham biasa tambahan pada harga tawaran awam, setelah menolak potongan pengendali.

Hasil daripada TA akan digunakan terutamanya untuk: meningkatkan kapasiti perkhidmatan, pelaburan strategik dan pengambilalihan yang berpotensi dan modal kerja am.

TA dijalankan atas dasar komitmen penuh. Spartan Capital Securities LLC bertindak sebagai pengendali utama dan pengendali tunggal untuk TA. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam undang-undang Sekuriti AS kepada Syarikat, dan FisherBroyles, LLP bertindak sebagai peguam undang-undang AS kepada Spartan Securities LLC berkaitan TA.

Pendaftaran kenyataan pada Borang F-1 berkaitan TA telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (“SEC”) (Nombor Fail: 333-266116) dan telah diluluskan oleh SEC pada 1 April 2024. TA hanya ditawarkan melalui prospektus akhir yang membentuk sebahagian daripada pendaftaran. Salinan prospektus berkaitan TA boleh diperolehi daripada Spartan Capital Securities LLC, 45 Broadway, Aras 19, New York, NY 10006, Perhatian: Kim Monchik melalui emel di , atau dengan menghubungi (877)772-7818. Prospektus akhir telah difailkan dengan SEC dan boleh didapati di laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat. Kenyataan akhbar ini tidak menggangap tawaran untuk menjual, atau permintaan untuk membeli sebarang saham Syarikat, dan tidak akan ada tawaran, permintaan atau jualan sebarang saham Syarikat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang sehingga pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai Junee Limited

Junee Limited dan anak syarikat milik penuhnya, OPS Interior Design Consultant Limited (“OPS HK”), menyediakan perkhidmatan reka bentuk dalaman, pengubahsuaian dan penyelenggaraan berkualiti kepada klien kediaman dan komersial di pasaran reka bentuk dalaman Hong Kong. Perkhidmatan reka bentuk dalaman melibatkan perkhidmatan perundingan awal, merealisasikan idea reka bentuk klien dengan pelan susun atur, dan menghasilkan lukisan reka bentuk terperinci. Kerja pengubahsuaian biasanya termasuk sebarang aktiviti untuk menjadikan ruang dalaman sesuai untuk tujuan kediaman atau komersial.

OPS HK juga menyediakan pelbagai perkhidmatan pembaikan dan penyelenggaraan, termasuk perkhidmatan penyelenggaraan keadaan rumah rutin. OPS HK memenangi Anugerah Reka Bentuk Muse pada tahun 2020, dan diberi Anugerah Syarikat Bernilai Tinggi di Hong Kong 2020 oleh Mediazone.

Pernyataan Prospektif

Beberapa pernyataan dalam kenyataan akhbar ini adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan semasa Syarikat mengenai peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh menjejaskan keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti pernyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “menganggarkan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “kemungkinan” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam sebarang pernyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan seterusnya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam pernyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi kenyataan, dan memperingatkan pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur memeriksa faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran dan dokumen lain dengan SEC, yang boleh diperiksa di .

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Junee Limited
Telefon: (+852) 2780 7733
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.