India Warehousing – Logistics Show akan menyambut 10 tahun legasi di Mumbai

Strategy partners

Mumbai, Maharashtra Nov 5, 2023 ¬†–¬†Pameran India Warehousing & Logistics Show (IWLS) (https://www.indiawlshow.com/) yang sangat ditunggu-tunggu untuk edisi ulang tahun ke-10, yang diatur oleh RX India, sebahagian daripada RX Global (www.rxglobal.com), akan membawa pembekal terbesar di Mumbai, Maharashtra, pusat penyimpanan dan logistik yang sedang berkembang di India kerana lokasinya yang strategik dan klaster penyimpanan utama. Mengikut laporan, Maharashtra State Road Development Corporation (MSRDC) merancang untuk menubuhkan sekurang-kurangnya lima hab logistik sepanjang jalan lingkaran Pune seluas 172km untuk terus membangun dan menyediakan sektor pembuatan dan pertanian yang berkembang di kawasan tersebut.

IWLS dijadualkan akan berlangsung pada 21, 22 & 23 November 2023 di Bombay Exhibition Centre, Goregaon (E) Mumbai menawarkan pelbagai produk seperti penyimpanan, pengendalian bahan, logistik, automasi, infrastruktur, pembungkusan, AIDC, penyimpanan, pelacakan, perisian, keselamatan, dan rantaian bekalan yang boleh membantu menyusun pengendalian fizikal produk di kilang dan gudang untuk meningkatkan lagi produktiviti.

Selama satu dekad terakhir, acara ini telah memainkan peranan penting dalam menghubungkan komuniti logistik barat dan selatan India sekaligus mempengaruhi pertumbuhan serta mendorong perubahan dalam industri. Selain itu, ia telah menjadi pelancar yang sempurna untuk syarikat-syarikat logistik dan mengukuhkan kerjasama perniagaan yang kuat di kalangan pemangku kepentingan industri.

Berkomentar mengenai warisan kejayaan acara itu, Varun Sharma, Pengarah Portfolio di RX India berkata: “Pameran Warehousing & Logistik India sentiasa menjadi acara wajib untuk sektor logistik. Tahun ini, kami menyambut Ulang Tahun Ke-10 dengan mempamerkan pelbagai produk yang merangkumi penyelesaian, produk dan teknologi untuk membina rantaian bekalan yang kukuh. Pertumbuhan tahunan dalam pameran dan pengunjung adalah apa yang kami lihat pada tahun-tahun akan datang. Kami berharap untuk menyambut semua pameran, pengunjung, rakan kongsi dan ahli persatuan.”

Sangat terhormat untuk mempunyai Persatuan Penyimpanan India meluaskan sokongan mereka kepada IWLS 2023. Berbicara mengenai persatuan Manu Raj Bhalla, Presiden Persatuan Penyimpanan India berkata: “Pertama sekali, saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan tahniah kepada Pameran India Warehousing & Logistik Show atas 10 tahun kejayaan mereka. IWLS adalah platform yang hebat untuk semua pemangku kepentingan, di mana pengeluar peralatan, pembekal perkhidmatan serta pembekal penyelesaian infrastruktur berkumpul dan mempamerkan perkembangan terbaru dalam sektor penyimpanan & logistik. Ini adalah salah satu platform paling baik untuk berkongsi pengetahuan bagi sektor ini, yang tidak boleh dilepaskan. Sekali lagi, tahniah dan doa restu untuk acara akan datang di Mumbai.”

Dr.Prema Paul, Rakan Strategi, Strategy Partners Market Research and Consulting berkata “Adalah benar-benar keseronokan kami untuk menjadi rakan pengetahuan untuk edisi kesepuluh India Warehousing & Logistics Show”.

Bersiap sedia untuk bertemu secara peribadi dengan lebih 150 pengeluar dan pembekal perkhidmatan dan menjelajahi lebih 230 jenama di lantai pameran.

Tambahan pula, tahun ini, acara ini dijadualkan untuk menyatukan pemain terkemuka seperti Gandhi Automations, Indian Enterprises, Rubber King, ACE, Craftsman Automation, Alphalogic Industries, Rubber King, Avians Innovations Technology, Daifuku Intralogistics, Effistack India, Custom Engineering, Ardex Endura, Banner Engineering India, Creintors Automation, Giraffe Storage, E-Con Systems, Pilz India, Sitics Logistic, Visaman Infra Projects, Bootup Space, Service Link, GEAR, ALP Aeroflex, Shah Realtors, Fenwick and Ravi (FAR), Srushti Enterprises, Techno Drive Engineering, Assert SecureTech, Kalinda Technical Services, New Era Warehouse, Greatwhite Global, Impression Systems & Engineers, Fronius India, Life Care Logistic, Stark Steel, G.D. Logistics Park, Winner Technoplast antara nama besar lain.

Pengunjung boleh mendaftar terlebih dahulu di www.indiawlshow.com untuk menerima tiket masuk mereka. Kami menantikan untuk menyambut anda ke Pameran India Warehousing & Logistik Show dari 21-23 November 2023 di Pusat Pameran Bombay, Goregaon (E), Mumbai.

Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut, sila hubungi kami:

Untuk maklumat pameran: Saurabh Singh: saurabh.singh@rxglobal.com

Untuk PR dan pemasaran: Mahjabin Shahzad: mahjabin.shahzad@rxglobal.com

Mengenai RX

RX adalah penganjur acara global terkemuka. Ia menggabungkan tatap muka dengan data dan alat digital untuk membantu pelanggan mempelajari pasaran, sumber produk dan menyelesaikan transaksi di lebih 400 acara di hampir 30 negara di seluruh 43 sektor industri, menarik lebih daripada 7 juta peserta. Acara kami, yang dianjurkan oleh 35 pejabat global, memanfaatkan kepakaran industri, set data besar dan teknologi untuk membolehkan pelanggan kami menjana berbilion-bilion dolar pendapatan untuk pembangunan ekonomi pasaran tempatan dan ekonomi negara di seluruh dunia. RX adalah sebahagian daripada RELX, pembekal maklumat dan analisis untuk pelanggan perniagaan dan profesional di seluruh industri.

Mengenai RELX

RELX adalah pembekal global alat analisis dan pengambilan keputusan berasaskan maklumat untuk pelanggan perniagaan dan profesional. Kumpulan itu melayani pelanggan di lebih 180 negara dan mempunyai pejabat di kira-kira 40 negara. Ia mempekerjakan lebih daripada 30,000 orang, di mana hampir separuh berada di Amerika Utara. Saham RELX PLC, syarikat induk, diperdagangkan di Bursa Saham London, Amsterdam dan New York dengan menggunakan simbol berikut: London: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX.

*Nota: Modal pasaran semasa boleh didapati di http://www.relx.com/investors

Mengenai Strategy Partners Market Research and Consulting

Strategy Partners Market Research and Consulting adalah firma konsultasi perniagaan terkemuka berpangkalan di India. Ia meliputi 19 industri, Penyimpanan dan Logistik menjadi salah satunya. Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Strategy Partners termasuk Strategi Memasuki Pasaran, Pelan Pemasaran, Perancangan Strategi 5 Tahun, Strategi Memasuki Pasaran, Pengenalpastian Rakan untuk pengembangan pasaran antarabangsa dan maklumat pasaran.

knowledge partner

Media Contact

Strategy Partners Global

contact@strategypartnersglobal.com

+91-22-41226006

Andheri

Home Page

Sumber :Strategy Partners Global