Huize Holding Limited akan Lapor Prestasi Keempat Suku Tahun dan Tahun Penuh 2023 pada 20 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 07 Mac 2024 — Huize Holding Limited, (“Huize”, “Syarikat” atau “kami”) (NASDAQ: HUIZ), platform produk dan perkhidmatan insurans digital yang terkemuka untuk pengguna generasi baharu di China, hari ini mengumumkan rancangannya untuk mengeluarkan keputusan kewangan suku keempat dan tahun penuh 2023 yang belum diaudit sebelum pasaran A.S. dibuka pada Rabu, 20 Mac 2024.

Pasukan pengurusan Syarikat akan mengadakan panggilan persidangan pendapatan pada 8:00 A.M. Waktu Timur pada Rabu, 20 Mac 2024 (8:00 P.M. Waktu Beijing/Hong Kong pada Rabu, 20 Mac 2024). Butiran untuk panggilan persidangan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: 
Pautan Pendaftaran:
  Panggilan Persidangan Pendapatan Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023 Huize Holding Limited

     

Semua peserta mesti menggunakan pautan yang disediakan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum panggilan persidangan. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima e-mel pengesahan yang mengandungi nombor panggilan masuk dan PIN akses yang unik, yang akan digunakan untuk menyertai panggilan persidangan.

Selain itu, webcast panggilan persidangan secara langsung dan arkib juga akan disediakan di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai Huize Holding Limited

Huize Holding Limited ialah platform produk dan perkhidmatan insurans digital terkemuka untuk pengguna generasi baharu di China. Mensasarkan generasi yang lebih muda, Huize berdedikasi untuk melayani klien insuran mereka untuk keperluan insurans mereka sepanjang hayat. Memanfaatkan platform dalam taliannya, Huize menawarkan pelbagai produk insurans dengan fokus pada produk jangka panjang seperti insurans hayat dan kesihatan, dan memperkasa rakan kongsi peninsur untuk menjangkau asas pelanggan yang besar dan berpecah-belah dalam pasaran runcit insurans dengan cekap dan meningkatkan jualan insurans mereka. Huize menyediakan klien insuran dengan pengalaman dan perkhidmatan insurans digital, termasuk cadangan produk yang sesuai, perkhidmatan perundingan, penjaminan pintar dan bantuan dalam aplikasi dan penyelesaian tuntutan, yang meningkatkan pengalaman transaksi dengan ketara.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Cik Harriet Hu
Pengarah Hubungan Pelabur

Hubungan Media

Christensen Advisory
Di China
Cik Crystal Lai
Telefon: +852 2117 0861
E-mel:

Di A.S.
Cik Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.