Haoxi Health Technology Limited Mengumumkan Penutupan Penawaran Awam Awal $9,600,000

(SeaPRwire) –   BEIJING, 30 Januari 2024 — Haoxi Health Technology Limited (“Syarikat” atau “HAO”), pembekal penyelesaian pemasaran dalam talian berpangkalan di Beijing, China, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam permulaan (“Penawaran”) sebanyak 2,400,000 saham biasa kelas A (“Saham Biasa”) pada harga penawaran awal AS$4.00 sesaham untuk jumlah kasar AS$9,600,000, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan penawaran lain. Penawaran ditutup pada 30 Januari 2024, dan Saham Biasa mula diperdagangkan di Pasaran Saham Nasdaq pada 26 Januari 2024, di bawah tanda dagangan “HAO”. Syarikat telah memberi EF Hutton LLC (“EF Hutton”), wakil pengendali, pilihan, dalam tempoh 45 hari dari tarikh penutupan Penawaran, untuk membeli sehingga 360,000 Saham Biasa tambahan pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali, untuk meliputi alokasi berlebihan, jika ada. Penawaran telah dijalankan atas asas komitmen penuh.

EF Hutton bertindak sebagai pengendali tunggal untuk Penawaran. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam AS kepada Syarikat, dan Pryor Cashman LLP bertindak sebagai peguam AS kepada EF Hutton, berkaitan dengan Penawaran.

Syarikat bercadang untuk menggunakan hasil daripada Penawaran ini untuk 1) modal kerja dan tujuan korporat am; 2) memperoleh atau melabur dalam teknologi, penyelesaian, atau perniagaan; dan 3) mengambil pekerja berpengalaman.

Mengenai Haoxi Health Technology Limited

Haoxi Health Technology Limited ialah pembekal penyelesaian pemasaran dalam talian berpangkalan di Beijing, China, yang menumpukan kepada pelanggan pengiklan dalam industri kesihatan. Pertumbuhan Syarikat didorong oleh kenaikan iklan laluan berita dan perkembangan pesat sektor kesihatan. Syarikat menawarkan penyelesaian pemasaran dalam talian menyeluruh, terutamanya dalam pemasaran video pendek dalam talian, membantu pengiklan memperoleh dan mengekalkan pelanggan di platform popular di China seperti Toutiao, Douyin, WeChat, dan Sina Weibo. Ia komited untuk mengurangkan kos, meningkatkan kecekapan, dan menyediakan penyelesaian pemasaran dalam talian mudah kepada pengiklan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan media ini mengandungi pandangan ke depan. Pandangan ke depan merangkumi kenyataan berkaitan rancangan, objektif, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan andaian asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “berhasrat”, “seharusnya”, “yakin”, “meramalkan”, “projek”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat pandangan ke depan. Pandangan ke depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam permulaan mengikut terma yang dijangka atau langsung, dan faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata berdaftar dengan SEC. Oleh itu, pelabur dinasihatkan supaya tidak bergantung berlebihan ke atas mana-mana kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan akhbar ini. Faktor tambahan dibincangkan dalam penyata Syarikat dengan SEC, yang boleh diperiksa di www.sec.gov. Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam menyemak semula pandangan ke depan ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Wakil pengendali
EF Hutton LLC
Puan Stephanie Hu, Ketua Asia, Perbankan Pelaburan
E-mel:

Hubungan Pelabur

WFS Investor Relations Inc.
Janice Wang, Rakan Kongsi Urusan
E-mel:
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.