Hanryu Holdings, Inc. Mengesahkan Penerimaan Notis Amaran Ketidakpatuhan Delinquency daripada Nasdaq

(SeaPRwire) –   Seoul, Republik Korea Selatan, 24 April 2024 — Hanryu Holdings, Inc. (NASDAQ: HRYU) (“Hanryu” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa pada 18 April 2024, ia menerima notis pemberitahuan ketidakpatuhan keperluan senarai Nasdaq dari Jabatan Kelayakan Senarai Bursa Saham Nasdaq LLC (“Nasdaq”) memberitahu Syarikat bahawa disebabkan kegagalan Syarikat untuk menyediakan Laporan Tahunan Bentuk 10-K untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) tepat masa, Syarikat tidak mematuhi keperluan senarai berterusan dalam Peraturan Senarai Nasdaq 5250(c)(1) (“Peraturan”) yang memerlukan penyediaan semua laporan tempoh yang diperlukan dengan SEC tepat masa.

Nasdaq memberi Syarikat 60 hari untuk menyediakan rancangan untuk memulihkan ketidakpatuhan dengan Peraturan (“Rancangan”). Syarikat bercadang untuk menyediakan rancangannya untuk mematuhi Nasdaq sebelum 17 Jun 2024. Sekiranya Nasdaq menerima Rancangan, Syarikat mungkin diberi lanjutan 180 hari kalendar dari tarikh Laporan 10-K jatuh tempo, atau sehingga 14 Oktober 2024, untuk memulihkan ketidakpatuhan dengan Peraturan. Sekiranya Rancangan tidak diterima oleh Nasdaq, Syarikat boleh merayu keputusan itu ke Panel Mendengar.

Tentang Hanryu Holdings, Inc.

Hanryu Holdings, Inc. ialah pencipta platform media sosial yang menarik dan inovatif, “FANTOO”. FANTOO menghubungkan pengguna di seluruh dunia yang berkongsi minat yang sama dengan menyediakan perkhidmatan, teknologi, aplikasi dan laman web yang unik. Melalui FANTOO, kami menyediakan platform multimedia global bagi pengguna kami untuk berinteraksi dengan pengguna lain yang berfikiran sama, berkongsi penghargaan mereka terhadap pelbagai jenis hiburan dan budaya, mencipta kandungan mereka sendiri, menikmati kandungan pengguna lain, terlibat dalam perdagangan, dan mengalami masyarakat “fandom” yang kami percaya tidak seperti yang lain. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Pernyataan Prospektif

Pengumuman ini mengandungi pernyataan prospektif seperti yang ditakrifkan di bawah Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933 dan Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, dirumuskan mengikut “pelabuhan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Tuntutan Liabiliti Sekuriti Persendirian 1995. Pernyataan ini, mencerminkan projeksi Syarikat tentang prestasi kewangan dan operasinya pada masa hadapan, menggunakan istilah seperti “percaya”, “anggaran”, “menjangkakan”, “mengharapkan”, “merancang”, “berniat”, “potensi”, “sasaran”, “ramal”, “gagasan”, “mencari”, “objektif”, “andaikan”, “membayangkan”, “terus”, “bersedia”, “ramalan”, “mungkin”, “boleh”, “mungkin”, “akan”, “seharusnya”, “lebih kurang” dan ungkapan serupa untuk mewakili ketidakpastian kejadian atau hasil masa depan. Pernyataan prospektif ini berdasarkan jangkaan, anggapan dan projeksi Syarikat mengenai keadaan ekonomi masa depan, landskap persaingan, dinamik pasaran, dan keputusan perniagaan yang melibatkan penilaian tentang peristiwa masa depan yang secara meluas sukar untuk diramal dengan tepat dan sebahagian besarnya di luar kawalan Syarikat. Selain itu, pernyataan ini tertakluk kepada pelbagai risiko, ketidakpastian dan pembolehubah lain yang mungkin menyebabkan hasil sebenar Syarikat berbeza secara mendadak daripada apa-apa pernyataan prospektif. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada keadaan ekonomi yang berbeza, tekanan persaingan dan perubahan peraturan. Disebabkan risiko, ketidakpastian dan anggapan ini, kepercayaan berlebihan tidak seharusnya diberikan kepada pernyataan prospektif ini. Selain itu, pernyataan ini hanya bercakap pada tarikh pengumuman ini dan, kecuali diperlukan oleh undang-undang, Syarikat tidak mengambil obligasi untuk menyemak atau mengemaskini sebarang pernyataan prospektif untuk sebarang sebab.

Hubungan Syarikat:

Hanryu Holdings, Inc.
Taehoon Kim

Hubungan Pelabur:

Hanryu Holdings, Inc.
Taehoon Kim

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.