Guizhou Daily Fokus Sunrise: Hak Kekayaan Intelektual Dorong Nilai Perusahaan yang Substantif

(SeaPRwire) –   ZIBO, China, April 17, 2024 — Sunrise New Energy Co., Ltd. (“Sunrise”, “Syarikat”, “kami” atau “kita”) (NASDAQ: EPOW), hari ini mengumumkan bahawa muka depan Guizhou Daily secara menonjol memaparkan laporan khas mengenai Sunrise, bertajuk “Harta Intelek Mendorong Nilai Perusahaan yang Besar – Perjalanan Syarikat Tenaga Baru”. Guizhou Daily, saluran media komprehensif yang paling berpengaruh di wilayah itu, menggarisbawahi pencapaian cemerlang Sunrise sebagai syarikat yang dipacu teknologi yang khusus dalam penyelidikan, pengeluaran dan jualan bahan anoda bateri litium ion.

Artikel itu menggarisbawahi pencapaian luar biasa Sunrise sebagai syarikat yang memfokuskan diri kepada penyelidikan, pengeluaran dan jualan bahan anoda bateri litium ion. Dengan pasukan penyelidikan lebih 60 ahli di 8 makmal, Sunrise sentiasa menangani permintaan industri terkini, berjaya membangunkan pelbagai jenis bahan anoda baru seperti grafit buatan, grafit semula jadi, grafit komposit, karbon lembut, karbon keras dan karbon silikon.

“Kami membentuk pasukan elit diketuai pakar untuk menangani cabaran teknologi, dari ujian skala kecil hingga pengeluaran besar-besaran, tidak sahaja memenuhi permintaan pelanggan dan memecahkan rekod prestasi industri tetapi juga menjamin pencapaian inovatif inti,” kata Encik Wenliang Hu, Naib Presiden Eksekutif Syarikat, “Pada masa ini, nilai ekonomi paten kami melebihi AS$14 juta, dinilai melalui penilaian aset tidak ketara. Hanya untuk satu pelanggan, pada bulan ini, bekalan bahan anoda litium ion kami mencapai 1800 tan.”

Ditetapkan sebagai Projek Utama dan Projek Kunci No. 668 Wilayah Guizhou, Sunrise telah bangkit menjadi salah satu daripada lima belas pembekal bahan anoda teratas di China. Syarikat berjanji untuk mengekalkan inovasi teknologi, terus membangunkan paten teras dengan potensi pasaran yang besar dan manfaat sosial yang kuat, memastikan aliran berterusan ‘pengetahuan baru’ daripada penyelidikan dan pengeluaran bateri serta bahan mereka.

Mengenai Sunrise New Energy Co., Ltd

Berpangkalan di Zibo, Wilayah Shandong, China, Sunrise New Energy Co., Ltd., melalui usahasama, terlibat dalam pembuatan dan jualan bahan anoda grafit untuk bateri litium ion. Usahasama Syarikat telah menyiapkan pembinaan kemudahan pengeluaran dengan kapasiti pengeluaran 50,000 tan di Wilayah Guizhou, China. Loji beroperasi dengan menggunakan elektrik murah daripada sumber boleh diperbaharui, yang membantu menjadikan Sunrise New Energy sebagai pengeluar bahan anoda grafit berkos rendah dan berimpak alam sekitar yang rendah. Encik Haiping Hu, pengasas dan CEO Syarikat, merupakan perintis utama untuk industri bahan anoda grafit di China bermula pada tahun 1999. Pasukan pengurusan Syarikat juga terdiri daripada pakar dengan pengalaman bertahun-tahun dan rekod kejayaan yang kukuh dalam industri bahan anoda grafit. Selain itu, Syarikat juga mengendalikan platform perkongsian pengetahuan di China. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di . Syarikat mengekalkan akaun Twitter (@sunrisenewener1) untuk mengemaskini pelabur mengenai perkembangan terkini Syarikat.

Kenyataan masa depan

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan Syarikat merupakan kenyataan masa depan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Liabiliti Sivil untuk Komunikasi Saham Palsu 1995. Kenyataan masa depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, matlamat, objektif, strategi, peristiwa masa depan, keputusan yang dijangka, sebarang perkataan yang tidak berlaku. Mana-mana perkataan yang merujuk kepada “mungkin”, “akan”, “hendak”, “harus”, “percaya”, “menganggarkan”, “anggaran” atau mana-mana perkataan tidak faktual lain, harus dianggap sebagai kenyataan masa depan. Disebabkan pelbagai faktor, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan sejarah atau kandungan yang dinyatakan dalam kenyataan masa depan ini. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada objektif strategik syarikat, rancangan masa depan syarikat, permintaan pasaran dan penerimaan pengguna terhadap produk atau perkhidmatan syarikat, kemas kini teknologi, reputasi dan jenama syarikat, impak persaingan industri dan tawaran, dasar dan peraturan yang berkaitan, naik turun ekonomi makro China, keadaan pasaran antarabangsa yang berkaitan, dan risiko dan anggapan lain yang didedahkan dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang diterbitkan di laman web SEC. Memandangkan faktor di atas dan sebab-sebab berkaitan, kami menggalakkan pelabur melawat laman web SEC dan mempertimbangkan faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan operasi masa depan Syarikat. Syarikat tidak berkewajipan untuk membuat pindaan awam kepada perubahan dalam kenyataan masa depan ini melainkan diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat:
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:
Telefon: +86 4009919228

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.