GPTBots.AI Bergerak Sama dengan Moonshot AI

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 25 Mac 2024 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan ia mempunyai rancangan untuk menggunakan model bahasa besar Moonshot AI (“LLM”) dalam platform penciptaan bot AI-nya, GPTBots.AI.

Encik Weidong Luo, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Aurora Mobile, berkomen, “Kami gembira menyaksikan pencapaian hebat dan keupayaan maju yang dicapai oleh pasukan Moonshot AI. Pasukan GPTBots.AI kami sedang mengkaji kemungkinan membuat LLM Moonshot AI tersedia sebagai salah satu pilihan LLM di platform GPTBots.AI. Saya yakin ini akan memberikan akses lebih besar kepada pengguna global kami terhadap LLMs yang berbeza dan tidak diragui akan meningkatkan pengambilan pengguna baru GPTBots.AI dan penggunaan yang lebih tinggi dalam masa terdekat.”

Tentang GPTBots.AI

GPTBots.AI ialah bot AI kegunaan am LLM yang menampilkan input data peribadi dan penyesuaian berterusan, yang boleh menggantikan ‘bot beratur cara’, meningkatkan pengalaman pengguna, dan mengurangkan kos. GPTBots.AI bertujuan untuk memberikan pengguna platform perniagaan bersepadu yang boleh menyepadukan robot secara licin ke dalam aplikasi dan aliran kerja sedia ada melalui plug-in. GPTBots.AI juga membolehkan pengguna mempunyai akses yang lebih baik kepada, dan menggunakan AIGC dengan lebih cekap dan berkesan untuk meningkatkan produktiviti korporat dan kualiti output keseluruhan.

Tentang Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada 2011 merupakan pembekal utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile telah memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada perniagaan dan berkembang menjadi pembekal utama perkhidmatan mesej mudah alih dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk capaian pelanggan dan pertumbuhan pemasaran, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian masa depan seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu perniagaan mencapai capaian dan interaksi pelanggan lintas saluran, serta penyelesaian teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital perniagaan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “selamat lemah” peruntukan Akta Reformasi Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “diramalkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan kenyataan serupa. Antara lain, Laporan Perniagaan dan kutipan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Aurora Mobile, mengandungi kenyataan prospektif. Aurora Mobile juga mungkin membuat kenyataan prospektif bertulis atau lisan dalam laporan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunannya kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan-bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan mengenai yakinan dan jangkaan Aurora Mobile, merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: Strategi Aurora Mobile; Pembangunan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan keuntungan Aurora Mobile pada masa hadapan; Kemampuan Aurora Mobile untuk menarik dan mengekalkan pelanggan; Kemampuannya untuk membangunkan dan memasarkan penyelesaian data secara berkesan, dan menembusi pasaran sedia ada untuk perkhidmatan pembangun; Kemampuannya untuk beralih ke model perniagaan SAAS berasaskan iklan baru; Kemampuannya untuk mengekalkan atau meningkatkan brandnya; Persaingan dengan pesaing kini atau masa hadapan; Kemampuannya untuk terus mendapat akses data mudah alih pada masa hadapan; Undang-undang dan peraturan berkaitan privasi data dan perlindungan; Kondisi ekonomi dan perniagaan secara umum di seluruh dunia dan China serta anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian lain termasuk dalam laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Semua maklumat yang diberikan dalam pengumuman ini dan dalam lampiran adalah pada tarikh pengumuman ini, dan Aurora Mobile tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Puan Xiaoyan Su
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: Xiaoyan.Su@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.