GOWIN Semiconductor Akan Hadir pada Pameran Embedded World 2024

(SeaPRwire) –   LONDON dan GUANGZHOU, China, 13 Mac 2024 — GOWIN Semiconductor Corporation, diakui sebagai pembekal FPGA berkembang pesat di dunia, telah ditetapkan untuk mengambil bahagian dalam Embedded World 2024 dari 9 hingga 11 April di Nuremberg, Jerman. Ini akan menjadi penampilan keempat berturut-turut kami di pameran EW dan bertepatan dengan ulang tahun kesepuluh GOWIN. Rumah kami untuk acara tahun ini akan menjadi Hall 3A Stand 340 di mana kami akan mempamerkan dan mendemonstrasikan teknologi FPGA terkini kami.

Embedded World, diadakan setiap tahun di Jerman, berdiri sebagai pameran perdagangan utama Eropah untuk penyelesaian terbenam dan teknologi. Dengan lebih daripada 1000 peserta, ia tersenarai di kalangan pameran terbesar di dunia yang didedikasikan kepada teknologi terbenam terkini untuk IoT dan segmen pasaran berkaitan.

Berikutan kejayaan automotif yang signifikan di Asia, GOWIN akan terus memberi tumpuan kepada pasaran automotif Eropah tahun ini. Kami akan mempamerkan penawaran FPGA terkini kami, termasuk siri peranti baru kami Arora V, yang terkenal dengan prestasi SerDes yang luar biasa, dan kecekapan tenaga. Menggunakan proses 22nm LP TSMC dengan keupayaan kelas automotif terbukti, barisan ini bersedia untuk membuat kesan yang besar di pasaran FPGA ketumpatan sederhana. Selain menawarkan kecekapan tenaga paling unggul dengan harga yang sangat bersaing, keluarga peranti baru ini juga tersedia dalam pelbagai pilihan paket serasi pengganti pesaing, membolehkan pelanggan mengkaji pilihan gantian tanpa mereka bentuk semula perkakas PCB mereka.

Demo stand tahun ini akan termasuk penghubung kamera CSI MIPI kepada paparan HDMI menggunakan keluarga baru kami Arora-V GW5A-25, antara muka audio kelas Universal Audio (UAC2) USB2.0 2×2 menggunakan keluarga LittleBee Flash berharga rendah kami GW1N-9, demo μSoC AE350 hardcore RISC-V menggunakan keluarga FPGA Arora-V terkini kami GW5AST-138 dan Kawalan Motor Medan Berorientasikan (FOC) menggunakan peranti kelas sederhana Arora-2.

Akhir sekali, kami gembira mengumumkan pasukan jualan lapangan kami akan diiringi oleh Jason Zhu, CEO GOWIN, yang akan mengadakan mesyuarat dengan pelanggan dan rakan kongsi jemputan. Sila hubungi kami jika anda berminat untuk menetapkan masa dengan pemimpin industri FPGA.

“Kami sangat gembira untuk sekali lagi mengambil bahagian di Embedded World di Nuremberg, Jerman, mempamerkan portfolio produk, IP dan penyelesaian inovatif kami yang semakin berkembang,” kata Mike Furnival, Naib Presiden Jualan Antarabangsa. “Tambahan pula, untuk mempunyai CEO kami, Jason Zhu, menyertai kami jelas menggambarkan kepentingan usaha jualan global kami dan hubungan pelanggan yang dihasilkan. Kami percaya bahawa penyertaan dalam pameran ini akan terus mengukuhkan kedudukan kami sebagai pemimpin sebenar di pasaran FPGA ketumpatan rendah dan sederhana yang telah berubah.”

GOWIN Semiconductor menantikan untuk menyambut semua pelanggan dan rakan kongsi berpotensi yang berminat ke booth kami di Hall 3A Stand 340.

Sumber Sokongan:

  • Untuk menetapkan mesyuarat dengan GOWIN Semiconductor di Embedded World 2024, sila isi borang Google ini di sini:
  • Untuk maklumat lanjut mengenai GOWIN Semiconductor, sila lawati:
  • Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar bagi konferens, lawati

Mengenai Syarikat GOWIN Semiconductor Corporation

Ditubuhkan pada 2014, Gowin Semiconductor Corp., beribu pejabat dengan R & D utama di China, mempunyai visi untuk memesatkan inovasi pelanggan di seluruh dunia dengan penyelesaian boleh program kami. Kami memberi tumpuan untuk mengoptimumkan produk kami dan menghapuskan halangan bagi pelanggan menggunakan peranti logik boleh program. Komitmen kami terhadap teknologi dan kualiti membolehkan pelanggan mengurangkan jumlah kos pemilikan daripada menggunakan FPGA pada papan produksi mereka. Penawaran kami termasuk portfolio peranti logik boleh program, perisian reka bentuk, harta intelek (IP) teras, reka bentuk rujukan, dan kit pembangunan. Kami berusaha untuk melayani pelanggan dalam pasaran pengguna, perindustrian, komunikasi, perubatan dan automotif di seluruh dunia.

Hakcipta 2024 Syarikat GOWIN Semiconductor Corp. GOWIN, LittleBee®, GW1N/NR/NS/1NSR/1NZ®, Arora®, Arora V®, GW2A/AR®, GOWIN EDA dan jenama lain yang ditetapkan termasuk di sini adalah tanda dagangan Syarikat GOWIN Semiconductor Corp. di China dan negara-negara lain. Semua tanda dagangan lain adalah hak milik pemilik-pemilik masing-masing. Untuk maklumat lanjut, sila e-mel info@gowinsemi.com

Hubungan Media:
Andrew Dudaronek
andrew@gowinsemi.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.