Gorilla Technology Mencapai Perjanjian Penting dengan Rangkaian Hospital Utama di Thailand

(SeaPRwire) –   — Menetapkan asas untuk pengembangan lanjut di rantau ini dan seluruh dunia –-
— Sistem Pengurusan Video Terkemuka dengan Analisis Video Cerdas di Thailand–

LONDON, 12 Februari 2024 — Gorilla Technology Group Inc. (“Gorilla”) (NASDAQ: GRRR), penyedia penyelesaian global dalam Kecekapan Keselamatan, Kecekapan Rangkaian, Kecekapan Perniagaan, dan teknologi IoT hari ini mengumumkan mereka telah memenangi tawaran untuk Sistem Pengurusan Video Komprehensif dengan Penyelesaian Analisis Video Cerdas di Institut Perubatan Chakri Naruebodindra di bawah Hospital Rama, Thailand.

Kerjasama Hospital Rama menekankan komitmen mereka untuk mengamalkan teknologi inovatif untuk meningkatkan penjagaan pesakit, meningkatkan keselamatan, dan mengoptimumkan aliran kerja operasi. Langkah ini menandakan lompatan penting ke hadapan dalam inovasi kesihatan di Thailand, bertujuan untuk merevolusikan cara hospital menangani keselamatan dan pengawasan.

Sistem Pengurusan Video inovatif, dilengkapi dengan Analisis Video Cerdas, akan memberdayakan Hospital Rama dengan wawasan tindakan sebenar, langkah keselamatan maju, dan kecekapan operasi yang dipermudahkan. Integrasi licin analisis video cerdas, teknologi pengenalan muka dan keupayaan pemantauan maju ini memulakan era baru untuk hospital, memperkukuh komitmennya untuk melindungi kesejahteraan, keselamatan, dan privasi pesakit, staf, dan tetamu.

Memimpin kolaborasi ini, Will Addison, Naib Presiden – Inovasi, berkata, “Kami gembira telah dipilih oleh Hospital Rama untuk projek transformasi ini. Pasukan kami komited sepenuhnya untuk menyampaikan penyelesaian khusus yang selari dengan keperluan unik hospital dan menyumbang kejayaan berterusan mereka dalam menyediakan perkhidmatan kesihatan cemerlang.”

Will terus berkata, “Selain itu, momentum kolaborasi ini telah membuka jalan bagi pengejaran kami dalam perjanjian-perjanjian yang menakjubkan serupa di pasaran UK. Dengan rundingan sedang berjalan dengan lancar, kami optimis tentang mengesahkan perjanjian-perjanjian ini segera. Di Gorilla, kami komited untuk terus melangkah ke hadapan dalam memperkenalkan produk dan perkhidmatan inovatif untuk menghasilkan keputusan cemerlang bagi pelanggan kami. Ketika kami terus meluaskan jangkauan dan mengkaji peluang baru, kami yakin dalam keupayaan kami untuk memacu perubahan positif dan membuat kesan yang berkekalan dalam landskap berubah teknologi penyelesaian.”

Tentang Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Hari Esok Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah penyedia penyelesaian global dalam Kecekapan Keselamatan, Kecekapan Rangkaian, Kecekapan Perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla menawarkan pelbagai penyelesaian termasuk Bandar Pintar, Rangkaian, Video, Penyatuan Keselamatan dan IoT merentasi sektor tertentu Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekom, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Kesihatan dan Pendidikan.

Visi Syarikat adalah untuk memberdayakan esok bersambung melalui teknologi inovatif dan transformatif. Gorilla meramalkan dunia di mana sambungan licin melampaui sempadan, memperkayakan hidup, industri, dan masyarakat.

Komitmen Gorilla adalah untuk memimpin jalan dalam memperkenalkan penyelesaian inovatif yang menghubungkan jurang, memperkukuh kerjasama, dan mengilhami kemajuan. Dengan terus melangkah ke hadapan dalam sempadan teknologi, Syarikat bertujuan untuk mewujudkan ekosistem di mana individu, perniagaan dan komuniti maju dalam era pemberdayaan digital.

Melalui inovasi berterusan, amalan beretika dan dedikasi yang tidak berbelah bahagi kepada kualiti, Gorilla berusaha untuk membentuk masa depan di mana setiap interaksi, transaksi dan pengalaman diperkayakan oleh kuasa teknologi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif yang berasaskan anggaran, anggapan dan jangkaan. Keputusan sebenar dan prestasi mungkin berbeza secara material dan merugikan daripada yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan prospektif. Gorilla tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan Pelabur:
Cody Fletcher
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (434) 251-7165

Hubungan Media:
James McCusker
Kumpulan Canaan Parish Inc.
+1 (203) 585-4750
canaanparishgroup@gmail.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.