Gorilla Technology Memperluaskan Operasi Timur Tengah dan Afrika Utara sebagai sebahagian daripada Strategi Perluasan Global

(SeaPRwire) –   — Buka Pejabat Baharu di Kaherah, Mesir —
Memperluaskan Kehadiran Serantau Melalui Perkhidmatan Berasaskan Nilai —
— Inisiatif Strategik Untuk Mendorong Kejayaan —

LONDON, 7 Februari 2024 — Gorilla Technology Group Inc. (“Gorilla”) (NASDAQ: GRRR), pembekal penyelesaian global dalam bidang Keselamatan Intelijen, Intelijen Rangkaian, Intelijen Perniagaan, dan teknologi IoT hari ini mengumumkan perkembangan baharu di kawasan Timur Tengah dan Afrika Utara (“MENA”) yang menyokong strategi pengembangan global Gorilla.

Gorilla telah merasmikan pejabat baharunya di Kaherah, menubuhkan kedua-dua pusat untuk Perkhidmatan Berasaskan Nilai Perniagaannya dan Ibu Pejabat Serantau. Dalam langkah strategik untuk mengukuhkan kehadirannya dan menyokong pengembangan dalam serantau, Gorilla komited untuk pelaburan sehingga $100 juta ke dalam syarikat pengedaran serantau. Injeksi kewangan besar-besaran ini menggariskan komitmen Gorilla terhadap masa depan Mesir dan perjalanannya yang berwawasan, dan penubuhan pejabat baharu ini, disertai dengan penyertaan aktif dalam acara-acara serantau, menguatkan dedikasi dan meningkatkan tekadnya.

Selain itu, Gorilla memperluaskan rangkaian pengedaran dan meningkatkan tawarannya dalam penyelesaian keselamatan siber dan operasi pusat data untuk mengakomodasi pertumbuhan pesat serantau. Tambahan pula, Gorilla mempelbagai portfolio penyelesaiannya untuk merangkumi pelbagai perkhidmatan, termasuk teknologi Bandar Pintar, Rangkaian, Pengawasan Video, Keselamatan Siber, dan Penyelesaian Internet of Things (IoT). Tawaran-tawaran ini disesuaikan untuk memenuhi keperluan khusus pelbagai sektor, termasuk Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekom, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Kesihatan, dan Pendidikan, dengan itu menyokong matlamat pengubahdigitalan merentasi industri-industri kritikal ini.

“Pada tahun 2024, kami bersedia untuk memposisikan diri sebagai pemangkin transformasi inovatif di MENA,” kata Jay Chandan, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Gorilla Technology Group. “Dengan pelancaran pejabat baharu kami di Mesir, ambisi kami melampaui sekadar digitalisasi bandar raya; kami membayangkan mengubah seluruh negara menjadi entiti yang tahan lasak dan makmur secara ekonomi, meningkatkan kualiti hidup untuk semua rakyatnya. Komitmen kami terhadap masa depan Mesir dan perjalanannya yang berwawasan tidak berbelah bagi, dan penubuhan pejabat baharu ini, disertai dengan penyertaan aktif dalam acara-acara serantau, menguatkan dedikasi kami dan meningkatkan tekad kami.”

Gorilla akan hadir secara bermakna di Bab Mesir bagi Siri Keselamatan Siber dan Digital First Qatar pada bulan Februari. Ketua Pegawai Eksekutif Gorilla, Jay Chandan, dan Pengarah Jabatan Penjualan Baharu untuk Mesir dan MENA, Mohamed Morsi, Naib Presiden Inovasi & Pertumbuhan EMEA, Will Addison, dan Tofiq Quershi, Pengurus Besar Syarikat Pengedaran Gorilla akan menghadiri. Pasukan ini akan menyertai pelbagai ucapan, termasuk ucapan utama, dan sertai perbincangan panel mengenai pencapaian Wawasan 2030 Qatar. Mereka juga akan menyertai peluang rangkaian untuk terus mengukuhkan kedudukan Gorilla sebagai pembekal utama penyelesaian Bandar Pintar di MENA dan seterusnya.

Mengenai Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Hari Esok Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah pembekal penyelesaian global dalam bidang Intelijen Keselamatan, Intelijen Rangkaian, Intelijen Perniagaan, dan teknologi IoT. Gorilla menyediakan pelbagai penyelesaian, termasuk Bandar Pintar, Rangkaian, Video, Konvergensi Keselamatan dan IoT merentasi sektor-sektor terpilih Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekom, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Kesihatan dan Pendidikan.

Wawasan Syarikat adalah untuk memberdayakan esok bersambung melalui teknologi inovatif dan mentransformasi. Gorilla membayangkan dunia di mana sambungan licin melampaui sempadan, melimpahkan kehidupan, industri, dan masyarakat.

Komitmen Gorilla adalah untuk memimpin jalan dalam memperkenalkan penyelesaian inovatif yang menjembatani jurang, menggalakkan kerjasama, dan mengilhamkan kemajuan. Dengan terus melanggar sempadan teknologi, Syarikat bertujuan untuk mewujudkan ekosistem di mana individu, perniagaan dan masyarakat maju dalam zaman pemberdayaan digital.

Melalui inovasi berterusan, amalan beretika dan dedikasi yang tidak berbelah bahagi terhadap kualiti, Gorilla berusaha untuk membentuk masa depan di mana setiap interaksi, transaksi, dan pengalaman dipertingkatkan oleh kuasa teknologi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Kenyataan Masa Depan

Kenyataan berita ini mengandungi kenyataan masa depan yang berasaskan anggaran, anggapan, dan jangkaan. Keputusan sebenar dan prestasi mungkin berbeza secara material dan merugikan daripada yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan masa depan. Gorilla tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini sebarang kenyataan masa depan, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan Pelabur:
Cody Fletcher
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (434) 251-7165

Hubungan Media:
James McCusker
Canaan Parish Group Inc.
+1 (203) 585-4750

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.