GDS akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 Sebelum Pembukaan Pasaran AS pada 22 Mei 2024

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Mei 08, 2024 — GDS Holdings Limited (“GDS Holdings”, “GDS” atau “Syarikat”) (NASDAQ: GDS; HKEX: 9698), pemaju dan pengendali terkemuka pusat data berprestasi tinggi di China dan Asia Tenggara, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku tahun pertama 2024 tidak diaudit selepas penutupan pasaran Hong Kong dan sebelum pembukaan pasaran AS pada Mei 22, 2024.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab ke atas keputusan kewangan pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur AS pada hari Rabu, Mei 22, 2024 (pukul 8:00 malam waktu Hong Kong pada hari yang sama).

Peserta perlu melengkapkan pendaftaran dalam talian menggunakan pautan yang disediakan di bawah sekurang-kurangnya 15 minit sebelum masa permulaan yang dijadualkan. Sebaik sahaja berdaftar, peserta akan menerima maklumat akses ke persidangan panggilan, termasuk nombor sambungan, PIN peribadi dan e-mel dengan arahan terperinci untuk menyertai persidangan panggilan.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:

Selain itu, siaran langsung dan arkib siaran web persidangan panggilan akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai GDS Holdings Limited

GDS Holdings Limited (NASDAQ: GDS; HKEX: 9698) ialah pemaju dan pengendali terkemuka pusat data berprestasi tinggi di China dan Asia Tenggara. Kemudahan Syarikat terletak strategik di hab ekonomi utama di mana permintaan untuk perkhidmatan pusat data berprestasi tinggi berpusat. Syarikat juga membina, mengendalikan dan memindahkan pusat data di lokasi lain yang dipilih oleh pelanggannya untuk memenuhi keperluan yang lebih luas. Pusat data Syarikat mempunyai keluasan ruang bersih, kapasiti kuasa, ketumpatan dan kecekapan yang besar, dan kelebihan ganda di seluruh sistem kritikal. GDS adalah neutral pengangkut dan awan, yang membolehkan pelanggannya mengakses rangkaian telekomunikasi utama, serta awan awam terbesar di PRC dan global, yang dihoskan di banyak kemudahannya. Syarikat menawarkan penyewaan serentak dan pakej perkhidmatan nilai tambah, termasuk perkhidmatan awan terurus bersama melalui sambungan persendirian terus ke awan awam terkemuka, perkhidmatan rangkaian terurus, dan, jika diperlukan, penjualan semula perkhidmatan awan awam. Syarikat mempunyai rekod penyampaian perkhidmatan selama 23 tahun, dengan berjaya memenuhi keperluan beberapa pelanggan terbesar dan paling menuntut untuk perkhidmatan pusat data luaran di China. Pangkalan pelanggan Syarikat terdiri terutamanya daripada pembekal perkhidmatan awan skala besar, syarikat internet besar, institusi kewangan, pengangkut telekomunikasi, pembekal perkhidmatan IT, dan syarikat swasta domestik besar dan syarikat berbilang kebangsaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

GDS Holdings Limited
Laura Chen
Telefon: +86 (21) 2029-2203
E-mel: ir@gds-services.com

Piacente Financial Communications
Ross Warner
Telefon: +86 (10) 6508-0677
E-mel: GDS@tpg-ir.com

Brandi Piacente
Telefon: +1 (212) 481-2050
E-mel: GDS@tpg-ir.com

GDS Holdings Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.