Futu Akan Melaporkan Keputusan Kewangan Tahun Kewangan 2023 Suku Keempat dan Penuh pada 14 Mac 2024

(SeaPRwire) –   HONG KONG, 28 Februari 2024 — Futu Holdings Limited (“Futu” atau “Syarikat”) (Nasdaq: FUTU), sebuah broker online terkemuka dan platform pengurusan kekayaan berasaskan teknologi, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk suku keempat dan tahun penuh berakhir 31 Disember 2023, sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat pada 14 Mac 2024.

Pengurusan Futu akan mengadakan sesi soal jawab keputusan kewangan pada hari Khamis, 14 Mac 2023, pada pukul 7:30 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat (7:30 malam pada hari yang sama, Waktu Beijing/Hong Kong).

Sila ambil perhatian bahawa semua peserta perlu mendaftar terlebih dahulu untuk sesi soal jawab, menggunakan pautan

https://register.vevent.com/register/BI6ca5f071faa5463a85ad66444ee71849.

Ia akan secara automatik membawa ke halaman pendaftaran “Futu Holdings Ltd Fourth Quarter and Full Year 2023 Earnings Conference Call”, di mana butiran untuk RSVP diperlukan.

Setelah mendaftar, semua peserta akan diberikan dalam e-mel pengesahan dengan nombor sambungan peserta dan PIN peribadi untuk mengakses sesi soal jawab. Sila sertai 10 minit sebelum masa permulaan sesi menggunakan maklumat capaian persidangan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web untuk persidangan ini akan tersedia di .

Tentang Futu Holdings Limited

Futu Holdings Limited (Nasdaq: FUTU) adalah syarikat teknologi maju yang mengubah pengalaman pelaburan dengan menawarkan perkhidmatan kewangan sepenuhnya digital. Melalui platform digital miliknya, Futubull dan moomoo, Syarikat menyediakan julat perkhidmatan pelaburan yang lengkap, termasuk pelaksanaan dan penyelesaian dagangan, pembiayaan margin dan pinjaman sekuriti, dan pengurusan kekayaan. Syarikat telah memasukkan alat media sosial untuk mencipta rangkaian berpusat di sekitar penggunanya dan menyediakan konektiviti kepada pengguna, pelabur, syarikat, penganalisis, media dan pemimpin pendapat utama. Syarikat juga menyediakan perkhidmatan korporat termasuk pengedaran IPO, hubungan pelabur dan penyelesaian ESOP.

Hubungan Pelabur

Hubungan Pelabur
Futu Holdings Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.