Fenbo Holdings Limited Mengumumkan Penetapan Harga Untuk Penawaran Saham Awalnya

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Hong Kong, 29 November 2023 – Fenbo Holdings Limited (“Syarikat” atau “Fenbo”), pembekal berpengalaman peralatan peribadi elektrik dan produk mainan ke pasaran luar negara, hari ini mengumumkan penetapan harga penawaran awam awal (IPO) bagi 1,000,000 saham biasa (“Saham Biasa”) pada harga penawaran awam $5.00 setiap saham untuk jumlah kasar $5,000,000, sebelum menolak potongan agen pengurupan dan perbelanjaan penawaran lain. Saham Biasa telah diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan pada 30 November 2023 di bawah tanda FEBO.

Syarikat telah memberi kuasa kepada agen pengurupan untuk membeli sehingga 150,000 Saham Biasa tambahan dalam tempoh 45 hari dari tarikh prospektus, pada harga penawaran awam, kurang potongan agen pengurupan, untuk meliputi pilihan pengaliran lebihan, jika ada.

IPO dijangka ditutup pada 1 Disember 2023, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa.

IPO ini dijalankan atas dasar komitmen tetap. EF Hutton, bahagian Benchmark Investments, LLC (“EF Hutton”) bertindak sebagai pengurus buku tunggal untuk Penawaran. Schlueter & Associates, P.C. bertindak sebagai peguam Amerika Syarikat kepada Syarikat, dan Sichenzia Ross Ference Carmel LLP bertindak sebagai peguam Amerika Syarikat kepada EF Hutton berhubung dengan Penawaran.

Syarikat bercadang untuk menggunakan hasil daripada IPO ini untuk 1) mengembangkan kapasiti dan keupayaan pengeluaran; 2) memperkukuh kejuruteraan, penyelidikan dan pembangunan; 3) menembusi dan terus mengembangkan ke pasaran geografi baharu dan sedia ada; 4) modal kerja am; dan 5) yuran penasihat.

Pendaftaran kenyataan bentuk F-1 (Fail No. 333-274448) berhubung Penawaran, seperti yang dipinda, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”) dan telah diluluskan oleh SEC pada 27 November 2023. Penawaran hanya dibuat melalui prospektus. Salinan prospektus muktamad berhubung Penawaran boleh diperolehi daripada EF Hutton, Attn: Syndicate Department, 590 Madison Avenue, 39th Floor, New York, NY 10022, atau melalui emel di atau telefon di (212) 404-7002. Selain itu, salinan prospektus muktamad juga boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau rayuan untuk membeli sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tidak ada jualan sekuriti ini dalam mana-mana negeri atau bidang kuasa yang mana tawaran, rayuan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa tersebut.

Mengenai Fenbo Holdings Limited

Beribu pejabat di Hong Kong dan melalui anak syarikat operasinya di Hong Kong dan Wilayah Guangdong, Fenbo mewakili lebih 30 tahun pengalaman mengeluarkan peralatan peribadi elektrik (terutamanya produk gaya rambut elektrik) dan produk mainan ke pasaran luar negara. Syarikat, sejak 2006 juga telah berkhidmat sebagai OEM dan ODM untuk Spectrum Brands, syarikat rumah penting global, dan pelanggannya yang tunggal, mengeluarkan produk gaya rambut elektrik, di bawah jenama “Remington” yang Spectrum Brands mempunyai hak guna, dan kini dijual ke Eropah, Amerika Syarikat dan Amerika Latin. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan yang berkaitan dengan rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan anggapan asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “berhasrat”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “projek”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai perdagangan dijangka Saham Biasanya di Pasaran Modal Nasdaq dan penutupan Penawaran. Kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada ketidakpastian berkaitan pasaran dan penyelesaian penawaran awam pertama mengikut terma-terma yang dijangka atau sama sekali, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” kenyataan pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak menggantungkan kepercayaan terlalu besar ke atas mana-mana kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat dengan SEC, yang boleh dikaji di . Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Agen Pengurupan
EF Hutton, bahagian Benchmark Investments, LLC
Cik Stephanie Hu, Ketua Asia, Perbankan Pelaburan
Emel:

Hubungan Pelabur
WFS Investor Relations Inc.
Janice Wang, Pengasas Utama
Emel:
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214