Fairdesk Menyajikan Cinta & Perdagangan: Pertandingan Perdagangan Hadapan Valentine Hari ini

(SeaPRwire) –   Singapura, 07 Februari 2024 — Pada Hari Valentine tahun ini, Fairdesk, salah satu nama terkemuka dalam industri pertukaran mata wang kripto, dengan sukacita mengumumkan inisiatif terbarunya, “Cinta & Perdagangan” pertandingan perdagangan.

Direka dengan mengutamakan kemudahan capaian, pertandingan “Cinta & Perdagangan” menawarkan ambang masuk yang rendah, menjadikannya peluang cemerlang bagi pedagang dari semua peringkat untuk meningkatkan pendapatan mereka di Fairdesk. Sama ada anda memilih untuk menyertai bersama rakan, kawan terbaik, atau rakan perniagaan terdekat, anda akan mendapat peluang untuk memenangi hadiah yang generos.

Butiran Acara:

Tempoh Acara: 10 Februari 2024 – 24 Februari 2024, 08:00 pagi (UTC)

Proses Pendaftaran: Pengguna baru dijemput untuk mendaftar menggunakan dan menghantar untuk mengesahkan penyertaan.

Hadiah Keseluruhan: Jumlah hadiah keseluruhan sebanyak 25,000 USDT menanti peserta, dengan tambahan hadiah Bonus $5,000 yang boleh dipertaruhkan.

Peraturan Acara: Hadiah akan diedarkan berdasarkan kedudukan keuntungan dan kerugian (PNL) peserta, dengan hadiah tambahan dialokasikan mengikut jumlah perdagangan sebenar. Fairdesk mengekalkan hak untuk mentafsirkan peraturan acara dan memastikan permainan adil di kalangan peserta.

Tingkatkan Pengalaman Perdagangan Anda:

Pertandingan “Cinta & Perdagangan” bukan sahaja tentang bersaing–ia merupakan peluang untuk mempertingkatkan kemahiran perdagangan anda dan merayakan kejayaan dalam komuniti yang menyokong.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.