EUDA Health Holdings Limited Telah Memenuhi Semula Keperluan Senarai Berterusan Pasaran Modal Nasdaq Selepas Penerimaan Notis Nasdaq Berkaitan Dengan Kekurangan Nilai Pasaran Minimum

(SeaPRwire) –   Singapura, 16 Januari 2024 – Seperti yang telah diberitahukan sebelumnya, EUDA Health Holdings Limited (“EUDA” dan “Syarikat”) menerima notis bertulis daripada Nasdaq pada 9 Januari 2024 menunjukkan bahawa Syarikat tidak dapat mengekalkan nilai pasaran saham tersenara minimum AS $ 35 juta selama 30 hari perniagaan berturut-turut yang lalu ( “Keperluan Nilai Pasaran Saham” ) seperti yang diperlukan oleh Peraturan Pencatatan Pasaran Modal Nasdaq 5550 (b) (2).

Pada 16 Januari 2024, Syarikat menerima notis bertulis daripada Nasdaq menyatakan bahawa Nilai Pasaran Saham Syarikat telah AS $ 35 juta atau lebih selama sepuluh hari perniagaan berturut-turut dari 2 Januari hingga 16 Januari 2024, dan oleh itu Syarikat telah memenuhi semula keperluan untuk kekal tersenara di Pasaran Modal Nasdaq.

Untuk pertanyaan dan media, sila hubungi:
Dr. Kelvin Chen
Ketua Pegawai Eksekutif
EUDA Health Holdings Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.