Destinasi Percutian Terkemuka WINGIE Alami Peningkatan Ketara dalam Tempahan untuk Cuti Aidilfitri Akan Datang

(SeaPRwire) –   DUBAI, United Arab Emirates dan RIYADH, Arab Saudi, 20 Mac 2024 — Ramadan, bulan yang dihargai untuk berfikir, masyarakat dan kebaikan, berakhir dengan sambutan gembira Aidilfitri. Tahun ini, Wingie, pasaran terkemuka di rantau MENA, melaporkan peningkatan 40% dalam tempahan perjalanan ketika keluarga bersiap untuk bersatu dan menyambut Aidilfitri, menandakan pemulihan yang ketara dalam perjalanan cuti.

Penerbangan ke Arab Saudi dan Emiriah Arab Bersatu Meningkat Mendadak

Aidilfitri bukan sahaja sambutan; ia masa untuk keluarga dan perjumpaan gembira. Mengenali kepentingan ini, Wingie telah menyaksikan lonjakan tempahan, dengan pelanggan bersemangat untuk memanfaatkan peluang untuk bersambung dengan orang tersayang. Lapangan terbang sedang bersiap untuk salah satu tempoh paling sibuk setahun, terutamanya di rantau MENA, menekankan keghairahan dan kegembiraan yang semakin meningkat untuk akhir Ramadan.

Lonjakan tempahan perjalanan baru-baru ini menekankan trend ketara, terutamanya untuk mengharapkan sambutan Aidilfitri, dan juga mereka yang ingin bercuti. Trend ini paling ketara untuk destinasi terkenal untuk sambutan Aidilfitri mereka, termasuk Arab Saudi, Emiriah Arab Bersatu, Mesir dan Pakistan. Negara-negara dengan peningkatan tempahan menunjukkan semangat yang lebih luas untuk perjalanan semasa tempoh perayaan ini, menekankan kepentingan untuk menyambut cuti antara keluarga dan kawan-kawan. Permintaan yang meningkat untuk perjalanan ke destinasi ini tidak sahaja mencerminkan kepentingan budaya Aidilfitri tetapi juga menunjukkan pemulihan semangat untuk perjalanan.

Tentang Wingie Enuygun Group

Wingie Enuygun Group ialah pasaran perjalanan popular di rantau MENA yang memberi tumpuan terutamanya kepada penerbangan yang beroperasi di bawah domain , , dan . Syarikat ini menawarkan pelbagai produk termasuk penerbangan, tiket bas, hotel dan kereta sewa. Wingie Enuygun Group merupakan salah satu pemain paling inovatif di ruang perjalanan dalam talian MENA, membuka jalan pembangunan teknologi dan memimpin transformasi industri perjalanan dengan pendekatan berfikir secara digital. Wingie.com ialah platform tempahan penerbangan terkemuka dengan sertakannya dalam pembangunan antara garis maya untuk penerbangan, menawarkan pelbagai pilihan tiket penerbangan dan kandungan perjalanan lain untuk meningkatkan pengalaman pengguna dengan menyediakan pilihan terbaik.

Wingie.com boleh didapati dalam 6 bahasa, mempunyai lebih daripada 300 pekerja, dan mempunyai kira-kira 165 juta pengunjung ke platformnya setiap tahun.

Hubungi: marketing@wingie.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.