Cabka 2023 Full Year Investor Presentation

(SeaPRwire) –   PELEPASAN AKHBAR

Amsterdam 20 Mac 2024. Cabka N.V. (bersama-sama dengan anak-anak syarikatnya “Cabka”, atau “Syarikat”), syarikat yang menumpukan kepada pengubahsuaian sisa plastik yang sukar dikitar semula kepada Pakej Pengangkutan Boleh Guna Inovatif (RTP), disenaraikan di Euronext Amsterdam, menerbitkan penyampaian pelabur mengenai keputusan kewangan tahunan sementara tidak diaudit 2023.

Ketua Pegawai Eksekutif Cabka Tim Litjens dan Ketua Pegawai Kewangan Frank Roerink akan menganjurkan webcast dengan gambaran kemajuan strategik Cabka dan prestasi kewangan 2023, diikuti sesi Soal Jawab pada pukul 10.30 CET hari ini. Penyampaian pelabur untuk webcast ini dilampirkan kepada pelepasan akhbar ini.

Untuk menyertai penyampaian pelabur dalam talian dan sesi Soal Jawab pada pukul 10.30 CET hari ini sila gunakan pautan berikut:

Cabka N.V. menerbitkan keputusan kewangan sementara tidak diaudit tahun penuh 2023 pada 19 Mac 2024.

Jadual Kewangan 2024

  • 20 Mac Webcast Keputusan Awal 2023
  • 18 April Penerbitan Laporan Tahunan 2023 dan Kemas Kini Perdagangan 2024Q1
  • 30 Mei Mesyuarat Agung Tahunan Pemegang Saham
  • 13 Ogos Keputusan Separuh Tahun dan Laporan Separuh Tahun 2024
  • 21 Oktober Kemas Kini Perdagangan 2024Q3

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Nadia Lubbe, Hubungan Pelabur & Media
, atau n.lubbe@cabka.com;
+49 152 243 254 79
www.investors.cabka.com
Hubungan Perdagangan:

Mengenai Cabka

Cabka berada dalam perniagaan mengikrar semula plastik daripada sisa pasca-pengguna dan pasca-industri kepada pakej pengangkutan boleh guna inovatif (RTP), seperti palet dan penyelesaian kontena besar meningkatkan kelestarian rantai logistik. Produk ECO terutamanya penyelesaian pembinaan dan keselamatan jalan raya dihasilkan secara eksklusif daripada sisa pasca-pengguna.

Cabka memimpin industri dalam pendekatan bersepadu menutup lingkaran daripada sisa, kepada pengikraran, kepada pembuatan. Disokong oleh pusat inovasi sendiri ia mempunyai pengetahuan, keupayaan dan kapasiti jarang ditemui industri untuk membuat penggunaan maksimum membawa plastik dikitar semula ke dalam lingkaran pengeluaran dengan pulangan menarik. Cabka dilengkapi sepenuhnya untuk mengeksploitasi seluruh rantaian nilai daripada sisa kepada produk akhir.

Cabka disenaraikan di Euronext Amsterdam bermula 1 Mac 2022 di bawah tiket CABKA dengan nombor pengenalan sekuriti antarabangsa NL00150000S7.

Penafian

Kandungan pelepasan akhbar ini mungkin termasuk kenyataan yang boleh dianggap atau dianggap sebagai ‘kenyataan prospektif’. Kenyataan prospektif ini mungkin dikenal pasti melalui penggunaan istilah prospektif seperti ‘percaya’, ‘anggaran’, ‘rancangan’, ‘mengharap’, ‘menjangka’, ‘bertujuan’, ‘mungkin’, ‘akan’ atau ‘hendaklah’ atau, dalam setiap kes, variasi negatif atau lain mereka atau istilah perbandingan yang sesuai, atau perbincangan strategi, rancangan, objektif, peristiwa masa depan atau niat. Kenyataan prospektif sering berbeza secara material daripada keputusan sebenar. Mana-mana kenyataan prospektif mencerminkan pandangan Syarikat terhadap peristiwa masa depan dan tertakluk kepada risiko berkaitan peristiwa masa depan dan risiko, ketidakpastian dan anggapan lain berkaitan perniagaan, keputusan, kedudukan kecairan, prospek, pertumbuhan, atau strategi Syarikat.

Pembaca dinasihatkan agar tidak menaruh sebarang keyakinan berlebihan terhadap kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini hanya berbicara pada tarikh penerbitan pelepasan akhbar ini. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak maklumat dalam pelepasan akhbar ini, termasuk mana-mana kenyataan prospektif, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Lampiran

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.