Burning Rock Tetapkan Siaran Pendapatan Suku Pertama 2024 pada 29 Mei, 2024

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, 23 May 2024 — Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR, “Syarikat” atau “Burning Rock”), sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada aplikasi teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi ketepatan, hari ini mengumumkan bahawa ia bercadang untuk mengeluarkan keputusan kewangan yang belum diaudit untuk suku pertama 2024 sebelum pasaran AS dibuka pada 29 Mei 2024. Selepas pengeluaran itu, pengurusan syarikat akan menganjurkan persidangan telefon pada 8:00 pagi waktu Timur (8:00 malam waktu Hong Kong) pada hari yang sama untuk membincangkan keputusan kewangannya untuk suku pertama 2024.

Sila mendaftar lebih awal dari persidangan menggunakan pautan yang disediakan di bawah dan dail 15 minit sebelum panggilan, menggunakan nombor dailan peserta dan ID pendaftar unik yang akan diberikan apabila mendaftar.

PAUTAN PRA-PENDAFTARAN:

.

Selain itu, webcast langsung dan arkib persidangan telefon juga akan disediakan di laman web hubungan pelabur syarikat di atau melalui pautan .

Ulangan webcast akan disediakan selama 12 bulan melalui pautan yang sama di atas.

Sila layari laman web hubungan pelabur Syarikat di https://ir.brbiotech.com/news-events/news-releases pada 29 Mei 2024 untuk melihat pengeluaran pendapatan sebelum persidangan telefon.

Mengenai Burning Rock

Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR), yang misinya adalah untuk Menjaga Hayat melalui Sains, memberi tumpuan kepada aplikasi teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi ketepatan. Perniagaannya terdiri daripada i) ujian pemilihan terapi berasaskan NGS untuk pesakit kanser peringkat akhir, dan ii) pengesanan awal kanser berasaskan NGS, yang telah melangkah lebih jauh daripada R&D bukti konsep ke tahap pengesahan klinikal.

Untuk maklumat lanjut mengenai Burning Rock, sila layari: .

Penyataan Safe Harbor

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan pandang ke hadapan. Kenyataan ini merupakan “kenyataan pandang ke hadapan” dalam erti Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, sebagaimana dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta AS 1995. Kenyataan pandang ke hadapan ini dapat dikenal pasti dengan terminologi seperti “akan,” “mengharapkan,” “mengantisipasi,” “masa depan,” “bermaksud,” “merancang,” “percaya,” “menganggarkan,” “target,” “percaya diri” dan kenyataan serupa. Burning Rock juga dapat membuat pernyataan berwawasan ke depan secara tertulis atau lisan dalam laporan berkala kepada SEC, dalam laporan tahunannya kepada pemegang saham, dalam siaran pers dan materi tertulis lainnya dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pejabat, direktur, atau karyawannya kepada pihak ketiga. Pernyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk pernyataan tentang kepercayaan dan harapan Burning Rock, adalah pernyataan berwawasan ke depan. Pernyataan tersebut didasarkan pada ekspektasi manajemen saat ini dan kondisi pasar dan operasi saat ini, dan berkaitan dengan kejadian yang melibatkan risiko, ketidakpastian, dan faktor lain yang diketahui atau tidak diketahui, yang semuanya sulit diprediksi dan banyak di antaranya berada di luar kendali Burning Rock. Pernyataan berwawasan ke depan melibatkan risiko, ketidakpastian, dan faktor lain yang dapat menyebabkan hasil aktual berbeda secara material dari yang terkandung dalam pernyataan tersebut. Semua informasi yang diberikan dalam siaran pers ini adalah pada tanggal siaran pers ini, dan Burning Rock tidak berkewajiban untuk memperbarui pernyataan berwawasan ke depan apa pun sebagai akibat dari informasi baru, peristiwa di masa depan atau sebaliknya, kecuali sebagaimana diwajibkan oleh undang-undang yang berlaku.

Hubungan: IR@brbiotech.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.