BitRealms Mendapat Pembiayaan Pra-Biji, Membuka Jalan Permainan Berpandukan Penyematan di Ekosistem Bitcoin

(SeaPRwire) –   Singapura, 12 Mac 2024 — BitRealms, platform permainan maya terbuka pertama yang menumpukan pada penulisan di atas rantai Merlin, mengumumkan penutupan pembiayaan pra-benih yang berjaya, dengan pelaburan dari Bitvalue Capital, Big Brain Holdings, Negentropy Capital, Bscstation, Cogitent Ventures dan lain-lain. Ini menandakan era baharu dalam permainan dengan mengintegrasikan penulisan ke dalam senario permainan eksklusif dan membangunkan ekosistem yang kukuh.

BitRealms bertujuan untuk merevolusikan industri permainan dengan menyambung pemain, studio permainan, projek Web3, dan ahli komuniti melalui penyertaan yang adil. Permainan permulaan platform, Bit Treasure, akan memperkenalkan acara penyematan penulisan, membolehkan pemain untuk memperoleh mata dalam permainan dan NFT BRC-420 untuk hadiah udara token platform masa depan. Ini menandakan langkah penting ke arah memerdekakan permainan, memastikan setiap pemangkin mendapat manfaat daripada pertumbuhan dan kejayaan platform.

Sementara BitRealms bersiap untuk pelancarannya, ia berada di garis hadapan inovasi teknologi, dengan janji platform permainan di mana komuniti, kebolehan cipta dan kerjasama adalah utama.

Mengenai BitRealms
BitRealms ialah platform permainan maya terbuka inovatif di atas rantai Merlin, memanfaatkan penulisan untuk mencipta pengalaman permainan bersifat komuniti. Untuk maklumat lanjut, lawati bitrealms.ai.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Oliver Wang
oliver@bitrealms.ai