BitRealms Entertainment Ungkapkan Drama Pendek “Tayang untuk Mendapat” yang Menembus Batas dalam Ekosistem Bitcoin

(SeaPRwire) –   Singapura, 17 April 2024 — BitRealms Entertainment, platform pelopor di persimpangan blockchain dan hiburan, bakal menakjubkan penonton dengan pelancaran siri drama pendek “tonton untuk dapat” pertamanya. Siri inovatif ini direka untuk memanfaatkan keupayaan unik ekosistem Bitcoin, meningkatkan penglibatan penonton dengan memberi ganjaran kepada mereka atas penyertaan mereka.

Dijadualkan untuk memulakan tayangan secara global pada 25 April, drama bertajuk “Back to the Future: King of Bitcoin” akan melancarkan treler platformnya di platform X, menawarkan naratif segar yang mengintegrasikan dinamik pasaran mata wang kripto. Penonton di platform BitRealms akan menikmati peluang unik untuk mendapatkan koin meme ketika menonton, memperkaya pengalaman mereka dengan terlibat secara langsung dengan kandungan.

Kerjasama dan Perkembangan Menarik

BitRealms Entertainment baru-baru ini telah membentuk perkongsian penting yang dijanjikan untuk memperkaya tawaran kandungannya dan meluaskan jangkauannya. Platform ini telah bekerjasama dengan studio filem Hollywood utama di Amerika Syarikat, membawa lebih banyak harta intelek berkualiti tinggi dan kandungan premium kepada penontonnya. Selain itu, BitRealms telah bekerjasama dengan Whistle, platform video pendek dengan lebih daripada seratus juta pengguna, memastikan aliran pendapatan Web2 yang besar dan penglibatan penonton yang lebih meluas.

Mengenai BitRealms

BitRealms Entertainment ialah metaverse hiburan berasaskan AI dalam ekosistem Bitcoin, komited untuk merevolusikan penglibatan digital melalui unsur memefi dari industri filem dan permainan global. Dengan mengintegrasikan permainan interaktif dan drama pendek terkustomisasi, BitRealms menyediakan platform unik di mana interaksi komuniti dibayar dengan aset digital, menggabungkan hiburan dengan manfaat teknologi blockchain.

Untuk maklumat lanjut, lawati.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: media@bitrealms.ai