Bit Brother Limited Menerima Notis Pencadangan Daripada Nasdaq

(SeaPRwire) –   CHANGSHA, China, 02 Februari 2024 — Bit Brother Limited (“Bit Brother”, “Kami” atau “Syarikat”) (Nasdaq: ), hari ini mengumumkan bahawa ia telah menerima notis ( “Notis”) daripada Pasaran Saham Nasdaq (“Nasdaq”) pada 30 Januari 2024 memberitahu Syarikat bahawa Kakitangan Nasdaq (“Kakitangan”) telah memutuskan untuk mengeluarkan sekuriti Syarikat daripada Nasdaq mengikut kuasanya di bawah Peraturan Senarai Nasdaq 5101. Nasdaq membuat penentuan berdasarkan kebimbangan yang dibangkitkan oleh penerbitan beberapa waran dengan penggunaan tunai yang tidak terhad dalam dua penawaran berdaftar oleh Syarikat pada 25 Oktober 2023 dan 5 Disember 2023 dan isu-isu kepentingan awam yang berkaitan dengan transaksi tersebut.

Notis tersebut tidak memberi kesan segera kepada penyenaraian dan perdagangan Syarikat, kerana Nasdaq telah memberi Syarikat satu perbicaraan di hadapan Panel Perbicaraan Nasdaq ( “Panel”) yang dijadualkan akan diadakan pada 27 Februari 2024 ( “Perbicaraan”). Nasdaq akan terus menangguhkan sebarang tindakan penggantungan atau pengeluaran sehingga proses perbicaraan selesai. Tidak ada jaminan bahawa Panel akan memberi permohonan Syarikat untuk menunjukkan pematuhan kepada keperluan penyenaraian berterusan atau bahawa Syarikat akan dapat memenuhi keperluan penyenaraian berterusan semasa tempoh pematuhan atau pada masa akan datang. Sekiranya Panel tidak memberi permohonan Syarikat untuk menunjukkan pematuhan, saham biasa Syarikat akan tertakluk kepada pengeluaran dan likuiditi dan keterurusan saham biasa Syarikat akan terjejas.

Seperti yang diumumkan sebelum ini pada 15 November 2023, Syarikat telah menerima notis pengeluaran daripada Nasdaq berdasarkan ketidakpatuhan Syarikat terhadap Peraturan Senarai Nasdaq 5550(a)(2) dan 5810(c)(3)(A)(iii) (“Peraturan Harga Tawaran”), kerana saham Syarikat mempunyai harga tawaran penutup $0.10 atau kurang untuk 11 hari perdagangan berturut-turut dari 26 Oktober hingga 9 November 2023. Pada 30 Januari 2024, Syarikat menerima notis pematuhan dengan Peraturan Harga Tawaran.

Pengumuman ini dibuat mengikut Peraturan Senarai Nasdaq 5810(b), yang memerlukan pendedahan segera penerimaan notis pengeluaran.

Mengenai Bit Brother Limited

Bit Brother Ltd adalah sebuah perbadanan pelbagai fungsi dengan operasi merangkumi pengurusan perniagaan di China dan usaha blok rantai dan mata wang kripto di Amerika Syarikat. Di dalam bidang kuasa Amerika Syarikat, syarikat menguruskan penyatuan fasiliti penambangan mata wang kripto secara strategik. Dengan pasukan pakar, syarikat berjaya memperluaskan dua usaha penambangan dan komited untuk pertumbuhan lanjut. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Penafian Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mengandungi beberapa kenyataan yang mungkin termasuk “kenyataan prospektif”. Semua kenyataan selain kenyataan sejarah yang dimasukkan di sini adalah “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif ini sering dikenal pasti dengan penggunaan terminologi prospektif seperti “percaya”, “menjangka” atau ungkapan serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak melibatkan andaian, risiko dan ketidakpastian, dan jangkaan ini mungkin terbukti salah. Anda tidak boleh mengambil bahagian undian yang berlebihan terhadap kenyataan prospektif ini, yang hanya berlaku pada tarikh kenyataan akhbar ini. Keputusan sebenar Syarikat mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dalam kenyataan prospektif ini kerana pelbagai faktor, termasuk faktor risiko yang dibincangkan dalam laporan berkala Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa dan tersedia di laman web SEC (). Semua kenyataan prospektif yang boleh dikaitkan dengan Syarikat atau individu yang bertindak bagi pihaknya secara khusus dibatasi oleh faktor risiko ini.

SUMBER Bit Brother Limited

Hubungi: , +86-0731-82290658

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.