BioNTech akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 dan Kemas Kini Korporat pada 6 Mei 2024

(SeaPRwire) –   MAINZ, Germany, April 22, 2024 — (Nasdaq: BNTX, “BioNTech” atau “Syarikat” akan mengumumkan keputusan kewangan suku pertama 2024 pada hari Isnin, 6 Mei 2024. Selain itu, Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab dan siaran langsung pada hari itu pada pukul 8:00 pagi EDT (2:00 petang CEST) untuk pelabur, analis kewangan dan orang ramai untuk membincangkan keputusan kewangannya dan memberi maklumat korporat terkini.

Untuk mengakses sesi soal jawab langsung melalui telefon, sila daftar melalui . Setelah didaftarkan, nombor talian dan PIN akan disediakan. Disarankan untuk mendaftar sekurang-kurangnya sehari lebih awal. Slaid penyampaian dan audio siaran langsung akan tersedia melalui .

Peserta juga boleh mengakses slaid dan siaran langsung sesi soal jawab melalui halaman “Acara & Penerangan” di bahagian Hubungan Pelabur laman web Syarikat di . Rakaman siaran langsung akan disediakan tidak lama selepas sesi soal jawab dan disimpan di laman web Syarikat selama 30 hari selepas sesi soal jawab.

Tentang BioNTech

Biopharmaceutical New Technologies (BioNTech) adalah syarikat imunoterapi generasi berikutnya global yang menjelajahi terapi baru untuk kanser dan penyakit serius lain. BioNTech memanfaatkan pelbagai platform pembangunan terapeutik dan penemuan komputasi untuk pembangunan cepat biofarmaka baru. Portfolio produk kansernya termasuk terapi mRNA individu dan siap guna, sel T CAR inovatif, beberapa terapi protein termasuk modulator imun checkpoint berkembar sasaran, antibodi kanser sasaran dan terapi gabungan antibodi-racun (ADC), serta molekul kecil. Berdasarkan kepakaran mendalamnya dalam pembangunan vaksin mRNA dan keupayaan pengeluaran dalaman, BioNTech dan kolaborator global dan perubatan khususnya sedang membangunkan pelbagai calon vaksin mRNA untuk pelbagai penyakit berjangkit bersama-sama dengan portfolio onkologi yang pelbagai. BioNTech telah menubuhkan hubungan meluas dengan pelbagai kolaborator farmaseutikal global dan khusus termasuk Biotheus, DualityBio, Fosun Pharma, Genentech, ahli Kumpulan Roche, Genevant, Genmab, OncoC4, Pfizer dan Regeneron.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

HUBUNGAN

Hubungan Pelabur
Victoria Meissner, M.D.
+1 617 528 8293

Hubungan Media
Jasmina Alatovic
+49 (0)6131 9084 1513

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.