“Beli Kaviar Secara Talian” Kempen Pelancaran Hong Kong – Kedai HK Nomad Caviar Menawarkan Penghantaran Dan Langganan

(SeaPRwire) –   Pulau Pinang, 15 Januari 2024 — Pulau Pinang, Hong Kong –

NOMAD Caviar menghantar langsung kaviar ke rumah pelanggan di Hong Kong. Syarikat ini bertujuan untuk menjadikan kaviar lebih mudah didapati bagi orang ramai untuk menikmati rasanya yang unik dan menikmati manfaat kesihatannya. Untuk menjadikannya lebih mampu milik, NOMAD Caviar telah mengeluarkan perantaraan dari proses, menghantar terus dari ladang terbaik dan paling mampan, ke meja pelanggan. Syarikat ini menawarkan dua jenis kaviar bercucuk tanam, iaitu Kaluga Hybrid dan Ossetra. Untuk maklumat lanjut, lawati

Kaviar kaya dengan asid lemak omega-3, yang membantu sel-sel dalam badan melakukan kerja mereka. Kajian juga menunjukkan bahawa asid lemak ini mempunyai banyak manfaat kesihatan jantung yang berpotensi. Pertama sekali, ia mungkin dapat mengurangkan tahap trigliserida seseorang. Hipertrigliseridemia meningkatkan risiko aterosklerosis, strok, dan penyakit jantung. Asid lemak omega-3 juga mungkin dapat mengurangkan risiko beberapa jenis kanser, demensia, penyakit Alzheimer, dan degradasi makula berkaitan usia.

Caviar Hong Kong

Kaluga Hybrid ialah sepupu kepada kaviar bercucuk tanam Beluga yang menawarkan butiran besar dan tegar dengan warna perang. Jenis kaviar ini memberikan rasa kaya dengan mineral yang ketara. Ia ialah hasil persatuan sempurna antara dua ikan sturgeon asli lembangan Sungai Amur. Mereka ialah Huso dauricus, yang merupakan sepupu kepada Beluga dan dikenali sebagai ikan air tawar terbesar di dunia, dan sturgeon Acipenser schrenckii (Amur). Kaviar Kaluga Hybrid boleh didapati di NOMAD Caviar pada HK$5,000.00 untuk tin 250g dijual dalam bungkusan dua. Ia juga tersedia pada HK$4,688.00 untuk 500g, HK$8,188.00 untuk 1kg, dan HK$11,188.00 untuk 1.7kg.

Sementara itu, Ossetra dicari oleh para tukang anggur kerana rasanya yang kompleks dan berani dan oleh itu salah satu kaviar paling popular. Kelincahannya membolehkannya menjadi salah satu kaviar paling dicari di seluruh dunia. Di NOMAD Caviar, mereka menawarkan telur besar dari ikan sturgeon Acipenser gueldenstaedtii yang matang. Warnanya berbeza-beza dalam pelbagai ton perang. Ia mempunyai tekstur yang tegar yang orang ramai sukai kerana meletup di mulut. Asalnya dari Laut Kaspia, Ossetra ialah kaviar yang sangat dicari dan dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pengeluaran telah dipindahkan ke ladang akuakultur mampan untuk menangani permintaan tinggi. tersedia di NOMAD Caviar pada HK$5,776.00 untuk tin 250g dijual dalam bungkusan dua. Ia juga tersedia pada HK$5,188.00 untuk 500g, HK$8,988.00 untuk 1kg, dan HK$13,388.00 untuk 1.7kg.

Juga tersedia dari NOMAD Caviar ialah tart kaviar, yang tersedia untuk HK$3,888.00. Tart ini bukan sekadar hidangan tetapi juga pengalaman. Ia sesuai untuk berkongsi bersama kawan dan keluarga dan boleh menjadi pusat perhatian sebarang sambutan, sama ada hari jadi, makan malam istimewa, atau ulang tahun. Tart ini dibangunkan melalui kerjasama dengan institusi makan Le Bec Fin dan Toto Private Chef.

NOMAD Caviar ditubuhkan oleh veteran hospitaliti Jason Cohen. Syarikat ini memberi tumpuan untuk menyediakan kaviar bercucuk tanam terbaik dan mampan yang dihantar terus dari ladang ke meja pelanggan. Dengan mengelakkan perantaraan, mereka telah menjadikan kaviar lebih mampu milik dan membolehkan pengguna akhirnya menikmati kaviar sebagai hidangan utama dan kemewahan harian, bukan hanya menggigit sedikit. NOMAD Caviar berjaya kerana beberapa faktor, termasuk mengambil masa untuk mencari sumber yang sesuai.

Mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai penghantaran kaviar di Hong Kong yang tersedia dari NOMAD Caviar boleh memeriksa laman web mereka di atau hubungi mereka melalui telefon atau emel.

###

Untuk maklumat lanjut mengenai Nomad Caviar, hubungi syarikat di sini:

Nomad Caviar
Jason Cohen
+852 9773 2233
hello@nomadcaviar.com
8/F, 8 On Wo Lane, Central, Hong Kong

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Jason Cohen