Bekas ahli kumpulan K-pop Kara, Nicole Jung menyertai rancangan TV realiti Cina “Ride the Wind 2024”

(SeaPRwire) –   CHANGSHA, China, Mei 10, 2024 — Rangkaian varieti China “Ride the Wind 2024”, sebuah pertunjukan muzikal hebat yang dihasilkan oleh Mango TV, telah menjemput 36 wanita berbakat dari pelbagai usia dari seluruh dunia untuk menyertai kemeriahan ini. Persembahan pentas mereka yang cemerlang, memaparkan banyak gaya unik, menjadikan rancangan ini sebagai platform utama untuk pertukaran budaya antarabangsa.

Ahli kumpulan wanita Korea Selatan terdahulu, Kara, Nicole Jung, penyanyi Vietnam Suni, dan pelakon Thailand Mai Davika telah mengambil bahagian dalam pertunjukan hebat ini.

Dalam persembahan sulung, Nicole Jung melakukan tarian bongkaknya sambil menyanyikan “Mr”, menjadi tumpuan rancangan. Suni membawa tarian pita, menakjubkan penonton dengan melaksanakan gerakan cabaran tersebut. Cina yang cemerlang juga mengagumkan peserta lain. Mai Davika membuat penampilan menawan dalam gaun merah cerah untuk mempersembahkan lagu popularnya “Can I Call You Mine” dalam bahasa Thai.

Nicole Jung menyertai “Ride the Wind 2024”
[Gambar: Dengan kesudianan Mango TV]

Semasa cabaran kumpulan rasmi, Nicole Jung, Suni, dan Mai Davika bekerjasama dengan peserta lain untuk cabaran menyanyikan bukan sahaja lagu Cina, malahan dalam pelbagai gaya. Nicole Jung dan Suni bekerjasama untuk membentangkan persembahan pentas sejuk dan mencabar dipanggil “Kabut”. Mai Davika jelas telah bekerja keras untuk Cina beliau untuk membentangkan lagu “Magical”.

Tidak kira keputusan akhir, peserta telah membina persahabatan mendalam melalui kerjasama semasa cabaran sukar ini.

Dalam “Ride the Wind 2024”, peserta dari negara berbeza dengan kemahiran dan latar belakang budaya berbeza telah membentangkan persembahan pentas mereka. Pertunjukan hebat ini bukan sahaja menawarkan jamuan visual, malahan peluang bagi penonton untuk teruja dengan kepelbagaian budaya global dan integrasi budaya.

Hubungi Media:
Liu Shiyi

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.