Atour Lifestyle Holdings Limited akan Laporan Kewangan Suku Pertama 2024 pada 23 Mei 2024

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Mei 09, 2024 — Atour Lifestyle Holdings Limited (“Atour” atau “Syarikat”) (NASDAQ: ATAT), sebuah syarikat ternama dalam bidang hospitaliti dan gaya hidup di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku pertama 2024 pada Khamis, Mei 23, 2024, sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat.

Syarikat akan menganjurkan sesi persidangan panggilan pada pukul 7:00 pagi waktu Timur Amerika Syarikat pada Khamis, Mei 23, 2024 (atau pukul 7:00 malam, waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama).

Webcast langsung sesi persidangan panggilan akan disediakan di laman hubungan pelabur Syarikat di , dan rakaman webcast akan disediakan selepas sesi tersebut.

Bagi peserta yang ingin menyertai sesi persidangan panggilan melalui telefon, sila daftar terlebih dahulu menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima nombor talian peserta dan PIN peribadi untuk menyertai sesi persidangan panggilan.

Butir-butir sesi persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Persidangan Panggilan Suku Pertama 2024 Atour
Pautan Pra-Pendaftaran:

Mengenai Atour Lifestyle Holdings Limited

Atour Lifestyle Holdings Limited (NASDAQ: ATAT) ialah sebuah syarikat ternama dalam bidang hospitaliti dan gaya hidup di China, dengan portfolio pelbagai jenama hotel gaya hidup. Atour merupakan rantaian hotel kelas pertengahan atas terkemuka di China dan merupakan rantaian hotel China pertama yang membangunkan perniagaan runcit berasaskan senario. Atour komited untuk memperkenalkan inovasi kepada industri hospitaliti China dan membangunkan jenama gaya hidup baharu berdasarkan penawaran hotel.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Pelabur

Atour Lifestyle Holdings Limited
E-mel:

Piacente Financial Communications
E-mel:
Tel: +86-10-6508-0677

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.