Anak Syarikat Cheer Holding Diiktiraf Semula Sebagai Syarikat Teknologi Tinggi Kebangsaan, Memperkukuh Prospek Perniagaan

(SeaPRwire) –   BEIJING, 6 Februari 2024 – Cheer Holding, Inc. (NASDAQ: CHR) (“Cheer Holding,” atau “Syarikat”), pembekal utama infrastruktur dan perkhidmatan pelantar internet mudah alih generasi terkini, hari ini mengumumkan anak syarikatnya, Glory Star (Beijing) Media Co., Ltd., telah dianugerahkan pengiktirafan bergengsi sebagai Syarikat Teknologi Tinggi Kebangsaan untuk kali kedua.

Di bawah peruntukan Undang-Undang Cukai Pendapatan Syarikat Republik Rakyat China dan insentif cukai berkaitan untuk syarikat teknologi tinggi, pengiktirafan ini memberikan Syarikat manfaat daripada dasar-dasar kebangsaan yang bertujuan untuk mempromosikan perniagaan teknologi tinggi, dengan itu memperkukuh prestasi kewangannya.

Pengiktirafan berterusan anak syarikat Cheer Holding sebagai Syarikat Teknologi Tinggi Kebangsaan berfungsi sebagai bukti komitmen tidak berbelah bahagi Syarikat terhadap inovasi teknologi, keunggulan penyelidikan dan pembangunan, dan kepimpinan industri. Pengiktirafan bergengsi ini akan mempercepat transformasi kemajuan teknologi Syarikat menjadi penyelesaian praktikal, memperkukuh daya saing keseluruhannya dan memberikan hasil positif untuk pertumbuhan perniagaannya.

Pengulangan pengiktirafan Cheer Holding sebagai Syarikat Teknologi Tinggi Kebangsaan tidak sahaja menggariskan kedudukan terkemuka Syarikat dalam industri tetapi juga menekankan komitmennya untuk memacu kemajuan teknologi dan menyumbang kepada pembangunan ekonomi digital negara secara keseluruhan.

Tentang Cheer Holding, Inc.

Sebagai pembekal utama infrastruktur dan perkhidmatan pelantar internet mudah alih generasi terkini di China, Cheer Holding komited untuk membina ekosistem digital yang mengintegrasikan “pelantar, aplikasi, teknologi dan industri” ke dalam satu sistem kohesif, dengan itu mencipta persekitaran perniagaan baharu yang terbuka untuk web3.0 yang menggunakan teknologi AI. Syarikat sedang membangunkan ruang kongsi untuk 5G+VR+AR+AI yang berasaskan teknologi terkini termasuk blockchain, pengkomputeran awan, realiti lanjutan dan kembar digital.

Portfolio Cheer Holding merangkumi pelbagai produk dan perkhidmatan, seperti Awan Pintar Polaris, Telepati CHEERS, Pelantar Terbuka CHEERS, Video CHEERS, e-Mall CHEERS, CheerReal, CheerCar, CheerChat, Platform E-dagangan Grup-Membeli CHEERS Fresh, Institut Penyelidikan Inovasi Digital, Livestreaming CHEERS, siri rancangan hiburan, matriks video pendek IP, dan lain-lain. Penawaran ini menyediakan pelbagai senario aplikasi yang menyatukan unsur “daring/lalai” dan “maya/realiti” dengan licin.

Dengan “CHEERS+” sebagai teras ekosistem Cheer Holding, Syarikat komited untuk menyatukan dan memperkukuh daya saing intinya, dan mencapai pertumbuhan mampan dan berdaya maju jangka panjang.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam penerbitan ini adalah “kenyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Apabila digunakan dalam penerbitan ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “ramalan”, “merancang”, “berniat”, “mencari”, “mungkin”, “akan”, “harus”, “masa depan”, “cadangan” dan variasi perkataan atau ungkapan serupa (atau versi negatif perkataan atau ungkapan tersebut) bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi masa depan, keadaan atau keputusan, dan melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang diketahui dan tidak diketahui, banyak daripadanya di luar kawalan Syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan atau hasil sebenar berbeza secara material daripada perbincangan dalam kenyataan prospektif. Faktor penting termasuk keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan pengambilalihan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai belanjawan modal; fluktuasi am dan perniagaan umum dan keadaan; kos atau faktor lain yang memberi kesan buruk kepada keuntungan kami; litigasi melibatkan paten, harta intelek, dan hal ehwal lain; perubahan mungkin dalam persekitaran perundangan dan peraturan; wabak atau epidemi; kejadian mana-mana peristiwa, perubahan atau keadaan lain yang boleh menjejaskan keupayaan Syarikat untuk terus membangunkan pusat pengalaman metaverse yang berjaya; kemungkinan bahawa Syarikat mungkin tidak berjaya membangunkan barisan perniagaan barunya disebabkan, antara lain, perubahan dalam persekitaran perniagaan dan pembangunan teknologi, persaingan, perubahan peraturan, atau faktor ekonomi dan dasar lain; gangguan atau gangguan perniagaan lain yang mungkin mempengaruhi operasi produk dan perkhidmatan kami; kemungkinan bahawa barisan perniagaan baru kami mungkin terjejas oleh faktor ekonomi, perniagaan dan/atau persaingan lain; faktor lain, risiko dan ketidakpastian yang dinyatakan dalam dokumen yang difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat dari semasa ke semasa, termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang difailkan dengan SEC pada 22 Mac 2023, sebagaimana yang dipinda. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemas kini atau menyemak semula kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang berkenaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Wealth Financial Services LLC

Connie Kang, Rakan

E-mel:

Tel: +86 1381 185 7742 (CN)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.