Anak syarikat BFLabs, WeplayLabs ‘BubbleFong Friends’ Akan Memulakan OBT Global Bermula 28 Mac

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 8 Mac 2024 — WeplayLabs, anak syarikat BFLabs, mengumumkan pada 8 Mac bahawa ‘BubbleFong Friends’ permainan menembak gelembung mudah alih berasaskan Web3, akan memulakan OBT pada 28 Mac.

‘BubbleFong Friends’ mudah untuk dimainkan dengan kawalan ringkas yang menjadikannya mudah diakses oleh semua orang, dan watak yang comel memberikan anda kegembiraan setiap kali anda menembak dan memecahkan gelembung.

Juga dijangka akan mengaktifkan perdagangan BBF, mata wang sendiri ‘BubbleFong Friends’, kerana ia memungkinkan perdagangan melalui watak NFT yang comel. BBF kini disenaraikan pada HTX, Gate.io, dan MEXC, yang merupakan pertukaran mata wang popular di seluruh dunia, dan boleh dikatakan sebagai token ramah pengguna yang mempunyai struktur yang membolehkan pengguna mencipta sistem bersama sebagai token berdasarkan kerajaan.

Permainan P2E (Main untuk Dapat) ‘BubbleFong Friends’, berjaya menamatkan CBTnya tahun lepas. Dan untuk OBT ini, WeplayLabs dengan aktif menerima pandangan pengguna semasa CBT dan memantulkannya dalam permainan. “Kami telah bekerja untuk menambah unsur yang lebih menarik sejak CBT, dan kami akan mendekati pengguna dengan permainan yang ditingkatkan. Harap mendapat minat yang banyak daripada anda.” kata seorang pegawai syarikat.

OBT ‘BubbleFong Friends’ akan tersedia untuk pra-pendaftaran melalui laman web pra-pendaftaran rasmi selama 10 hari dari 18 hingga 27 Mac dan akan dilancarkan di pelbagai negara seperti Asia Tenggara, Amerika Selatan, dan Jepun untuk menyasarkan pasaran global. Selain itu, mereka yang menyertai pra-pendaftaran akan menerima ganjaran khas dengan memberikan kupon rawak, dan acara dan ganjaran kaya akan dipaparkan secara berperingkat melalui media sosial rasmi.

Untuk maklumat lanjut, lawati Medium rasmi BubbleFong Friends.

Pautan Sosial

Twitter:

Facebook:

Discord:

YouTube:

Medium:

Telegram:

Hubungan Media

Jenama: BubbleFong Friends

Hubungi: Pasukan Media

E-mel:

Laman Web:

SUMBER: BubbleFong Friends

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.