Alpha Technology Group Limited Mengumumkan Pelaksanaan Pilihan Penstabilan Saham Penjamin

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

Hong Kong, 21 November 2023 – Alpha Technology Group Limited (NASDAQ: ATGL) (“Syarikat” atau “Alpha”), pembekal perkhidmatan penyelesaian IT berasaskan awan yang mapan di Hong Kong, hari ini mengumumkan bahawa Prime Number Capital LLC, sebagai pengendali penawaran awam permulaan Syarikat (“Penawaran”), telah sepenuhnya melaksanakan pilihan pengalokasian berlebihan (“Pilihan”) untuk membeli tambahan 262,500 Saham Biasa pada harga penawaran awam $4.00 setiap saham. Akibatnya, Syarikat telah mengutip hasil kasar sebanyak $1,050,000, selain daripada hasil kasar lebih kurang $7,000,000 yang telah diterima sebelum ini dalam Penawaran, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan penawaran.

Prime Number Capital LLC bertindak sebagai pengendali tunggal buku untuk Penawaran. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam AS kepada Syarikat dan Sichenzia Ross Ference Carmel LLP bertindak sebagai peguam AS kepada pengendali, berhubung dengan Penawaran.

Satu pernyataan pendaftaran berkenaan Borang F-1 (Fail No. 333-273289) berhubung dengan Penawaran, seperti yang diubahsuai, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) dan telah diisytiharkan sah oleh SEC pada 30 Oktober 2023. Penawaran ini hanya ditawarkan melalui prospektus. Prospektus terakhir berhubung dengan sekuriti yang ditawarkan dalam Penawaran telah difailkan dengan SEC pada 1 November 2023. Salinan prospektus terakhir berhubung Penawaran boleh diperolehi daripada Prime Number Capital LLC melalui emel kepada atau melalui pos biasa kepada Prime Number Capital LLC, 12 E 49th St, Floor 27, New York, NY10017. Selain itu, salinan prospektus terakhir juga boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau solicitan untuk membeli sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tidak ada jualan sekuriti ini dalam mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang yang mana tawaran, solecitan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Tentang Alpha Technology Group Limited

Alpha Technology Group Limited ialah pembekal penyelesaian IT berasaskan awan di Hong Kong. Syarikat menggunakan kemahiran analitik dan pengaturcaraan, teknologi AI dan pengetahuan teknikal untuk menyediakan penyelesaian yang dirancang untuk mengoptimumkan prestasi perniagaan pelanggannya, membantu mereka mengatasi pelbagai cabaran operasi tertentu industri dan mewujudkan peluang perniagaan baru untuk pelanggan dari pelbagai industri termasuk perundingan, hartanah, reka bentuk senibina, pengurusan tempat letak kereta, perkhidmatan pembayaran elektronik, logistik, pelaburan, runcit, tekstil, grosir dan pengedaran dan sebagainya. Melalui anak syarikatnya Techlution Service Limited dan Neural Sense Limited, Syarikat menyediakan (i) perkhidmatan pembangunan sistem, (ii) perkhidmatan pembangunan aplikasi web dan mudah alih, dan (iii) perisian OCR yang dibangunkan dalaman dengan teknologi AI dengan pandangan untuk mencapai digitalisasi perniagaan dan operasi pelanggan. Alpha juga menyediakan sokongan teknologi, penyelenggaraan dan perkhidmatan berkaitan NFT seperti penciptaan karya seni NFT, pasaran dan pembangunan permainan berkaitan NFT kepada pelanggan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif merangkumi kenyataan berkaitan rancangan, objektif, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan anggapan asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “seharusnya”, “yakin”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif bukanlah jaminan prestasi masa depan dan membabitkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam permulaan mengikut terma yang dirancang atau langsung, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” pernyataan pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Oleh itu, pelabur dinasihatkan supaya tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan ke atas mana-mana kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat dengan SEC, yang boleh diperiksa di . Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk secara awam menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk memantau peristiwa atau keadaan selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Pengendali
Prime Number Capital LLC
Emel:

Hubungan Pelabur
WFS Investor Relations Inc.
Janice Wang, Managing Partner
Emel:
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214