Adagene akan Hadir di Persidangan Global Leerink Partners Biopharma 2024

(SeaPRwire) –   SAN DIEGO dan SUZHOU, China, 27 Feb. 2024 — Adagene Inc. (“Adagene”) (Nasdaq: ADAG), sebuah syarikat yang mengubah penemuan dan perkembangan terapi berasaskan antibodi baharu, pada hari ini mengumumkan penyertaannya dalam Persidangan Biofarma Global Leerink Partners 2024, yang akan berlangsung pada 11-13 Mac di Miami, Florida.

Pengerusi, Ketua Pegawai Eksekutif dan Presiden Penyelidikan & Pembangunan Adagene, Peter Luo, Ph.D., akan memberikan kemas kini mengenai SAFEbody® ADG126 anti-CTLA-4 bertopeng, termasuk pencapaian utama untuk tahun 2024. Pihak pengurusan syarikat juga akan menganjurkan mesyuarat pelabur.

Persidangan Biofarma Global Leerink Partners 2024

  • Tarikh: 
Selasa, 12 Mac
  • Masa Pembentangan:
1:40 PTG (Masa Timur)
  • Lokasi:
The Fontainebleau Miami

Satu siaran web langsung pembentangan tersebut juga boleh diakses di bahagian laman web syarikat di . Siaran web akan boleh didapati sekurang-kurangnya selama 30 hari.

Mengenai Adagene
Adagene Inc. (Nasdaq: ADAG) ialah sebuah syarikat bioteknologi berperingkat klinikal yang dipacu platform, yang komited untuk mengubah penemuan dan pembangunan imunoterapi kanser berasaskan antibodi baharu. Adagene menggabungkan biologi pengiraan dan kecerdasan buatan untuk merekabentuk antibodi baharu yang memenuhi keperluan pesakit yang tidak terpenuhi. Digerakkan oleh platform Dynamic Precision Library (DPL) miliknya sendiri, yang terdiri daripada teknologi NEObody™, SAFEbody®, dan POWERbody™, saluran paip Adagene yang sangat berbeza menampilkan program imunoterapi baharu. Adagene telah menjalin kerjasama strategik dengan rakan kongsi global bereputasi yang memanfaatkan teknologinya dalam pelbagai pendekatan di barisan hadapan sains.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: . Ikuti Adagene di , dan .

SAFEbody® ialah tanda dagangan berdaftar di Amerika Syarikat, China, Australia, Jepun, Singapura, dan Kesatuan Eropah.

Hubungan Pelabur & Media:
Ami Knoefler
Adagene
650-739-9952

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.