XPENG akan mempersembahkan MPV terunggul XPENG X9 di Auto Guangzhou 2023

(SeaPRwire) –   Siaran Langsung dari China, Ulangan Bahasa Inggeris Tersedia

GUANGZHOU, China, 14 Nov. 2023 — XPENG Motors (“XPENG” atau “Syarikat”, NYSE: XPEV dan HKEX: 9868), syarikat Smart EV terkemuka China yang mereka bentuk, membangunkan, mengeluarkan dan memasarkan kenderaan pintar yang menarik perhatian golongan menengah yang cergas dari segi teknologi. Misi syarikat ini adalah untuk memacu transformasi Smart EV dengan teknologi, membentuk pengalaman pergerakan masa depan. Untuk mengoptimumkan pengalaman pergerakan pelanggan, XPENG membangunkan sepenuhnya sistem bantuan pemanduan maju dan sistem operasi dalaman pintar dalam kenderaan, serta sistem asas kenderaan termasuk sistem tenaga dan seni bina elektrik/elektronik. XPENG beribu pejabat di Guangzhou, China, dengan pejabat utama di Beijing, Shanghai, Lembah Silikon, San Diego dan Amsterdam. Kenderaan pintar Syarikat ini terutamanya dihasilkan di loji Zhaoqing dan Guangzhou, wilayah Guangdong.

Sidang akhbar ini akan disiarkan secara langsung dalam bahasa Cina dari jam 10:00 – 10:20 pagi Waktu Beijing (GMT+8, 03:00 – 03:20 pagi Waktu Eropah Tengah pada hari yang sama, atau 09:00 malam Waktu Timur AS pada Khamis, 16 Nov) melalui pautan berikut:

Ulangan bahasa Inggeris akan tersedia pada Jumaat, 17 Nov, dari jam 08:00 malam Waktu Beijing (GMT+8, 01:00 petang Waktu Eropah Tengah, atau 07:00 pagi Waktu Timur AS pada hari yang sama) melalui pautan berikut:

Tentang XPENG
XPENG adalah syarikat Smart EV terkemuka China yang mereka bentuk, membangunkan, mengeluarkan dan memasarkan kenderaan pintar yang menarik perhatian golongan menengah yang cergas dari segi teknologi. Misi syarikat ini adalah untuk memacu transformasi Smart EV dengan teknologi, membentuk pengalaman pergerakan masa depan. Untuk mengoptimumkan pengalaman pergerakan pelanggan, XPENG membangunkan sepenuhnya sistem bantuan pemanduan maju dan sistem operasi dalaman pintar dalam kenderaan, serta sistem asas kenderaan termasuk sistem tenaga dan seni bina elektrik/elektronik. XPENG beribu pejabat di Guangzhou, China, dengan pejabat utama di Beijing, Shanghai, Lembah Silikon, San Diego dan Amsterdam. Kenderaan pintar Syarikat ini terutamanya dihasilkan di loji Zhaoqing dan Guangzhou, wilayah Guangdong.

Hubungan Media
Untuk Pertanyaan Media:
Jabatan Hubungan Awam
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )