QuantaSing akan Hadir di Sidoti November Micro Cap Conference

(SeaPRwire) –

BEIJING, 13 November 2023 — QuantaSing Group Limited (NASDAQ: QSG) (“QuantaSing” atau “Syarikat”), penyedia perkhidmatan pembelajaran dalam talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa pengurusan telah dijadualkan untuk membentangkan di Sidoti November Micro Cap Conference.

Ketua Pegawai Kewangan QuantaSing, Tim Xie, akan membentangkan secara maya kepada pelabur pada hari Khamis, 16 November, pada pukul 9:15 pagi Waktu Timur. Bentangan ini akan disiarkan secara langsung dan boleh diakses melalui pautan berikut: https://sidoti.zoom.us/webinar/register/WN_R5Woj2d8TvGYR6u95JtBSg

Rakaman bentangan itu akan tersedia di laman hubungan pelabur QuantaSing di https://ir.quantasing.com/news-events/events. Rakaman itu akan tersedia selama 90 hari selepas bentangan.

Tentang QuantaSing Group Limited
QuantaSing ialah penyedia perkhidmatan dalam talian terkemuka di China yang komited untuk meningkatkan kualiti hidup dan kesejahteraan orang dengan menyediakan peluang pembelajaran peribadi sepanjang hayat dan pembangunan. Syarikat ini merupakan penyedia perkhidmatan terbesar di pasaran pembelajaran dalam talian dewasa China dan pasaran minat peribadi dewasa China dari segi pendapatan, menurut laporan oleh Frost & Sullivan berdasarkan data 2022. Dengan menggunakan alat dan teknologi miliknya, QuantaSing menawarkan kursus dalam talian yang mudah difahami, mampu milik dan mudah capai kepada pelajar dewasa di bawah pelbagai jenama termasuk QiNiu, JiangZhen dan QianChi, memberdayakan pengguna untuk mengejar pembangunan peribadi. Dengan menggunakan pengalaman luasnya dalam perkhidmatan pembelajaran dalam talian individu, Syarikat juga telah meluaskan perkhidmatannya kepada pelanggan korporat termasuk, antara lain, perkhidmatan pemasaran dan pengurusan bakat perniagaan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: https://ir.quantasing.com.

Hubungan
Leah Guo, Hubungan Pelabur
QuantaSing Group Limited
E-mel: ir@quantasing.com
Tel: +86 (10) 6493-7857

Robin Yang, Rakan
ICR, LLC
E-mel: QuantaSing.IR@icrinc.com
Tel: +1 (212) 537-0429

Hubungan Awam
Brad Burgess, Naib Presiden Kanan
ICR, LLC
E-mel: Brad.Burgess@icrinc.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )