Pitch membuka masa depan perniagaan visual dengan penjana AI baharu

(SeaPRwire) –   BERLIN, Nov. 14, 2023 — Pitch, platform persembahan untuk pasukan moden hari ini mengumumkan peningkatan yang besar. Pitch 2.0 mendefinisikan semula cara pasukan berkomunikasi idea mereka, dengan alat AI yang kuat memperkaya penciptaan dek serta ciri-ciri kolaborasi, penyampaian, dan analisis yang menghasilkan keputusan.

Pitch 2.0 pada pandangan pertama

Keluarga baru ciri-ciri Pitch memperluaskan akses ke pelbagai alat dan templat, dan mengotomatkan bahagian paling sukar dalam proses penciptaan dek – memulakan – supaya pengguna boleh memberi tumpuan kepada bahagian paling penting: menukarkan idea mereka kejayaan perniagaan.

Dengan Pitch 2.0, pengguna boleh:

  • Mula persembahan dengan cepat. Penerbit persembahan AI adalah cara terpantas untuk mencipta dek baru untuk sebarang topik. Hasilnya menawarkan kualiti reka bentuk dan daya tarikan yang sama dengan templat bina tangan platform. Dengan pelbagai padanan warna dan fon, pengguna juga boleh membayangkan pelbagai pilihan slaid sebelum meneruskan pengeditan yang lebih disesuaikan.
  • Hidupkan dek. Animasi baru, seperti peralihan berterusan, menukarkan slaid statik ke dalam persembahan yang menakjubkan. Pengguna kini boleh mencipta kesan yang menarik untuk bergerak dari satu slaid ke slaid seterusnya, memberi kesan kepada penonton dan memfokuskan perhatian mereka.
  • Tahu apa yang berfungsi. Pautan analisis membenarkan pengguna menjejak bagaimana penonton terlibat dengan dek mereka. Pitch 2.0 menyediakan tempat berpusat untuk mengurus semua pautan persembahan, memudahkan berkongsi dan usaha mencapai orang ramai.
  • Duplikat dan iterasi. Pencipta persembahan boleh memilih untuk menyertakan butang penyalinan baru pada persembahan berkongsi mereka, membenarkan penonton menyimpan dan membina slaid mereka.
  • Tambah pasukan penuh. Peranan pengulas yang dilancarkan baru-baru ini memberi pasukan lebih banyak cara untuk berkolaborasi dengan rakan sekerja supaya semua orang boleh menyumbang di satu lokasi bersama.
  • Pilih pelan untuk setiap keperluan. Pelbagai pilihan pelan Pitch kini termasuk Percuma, Pro, Perniagaan dan Pilihan Enterprise yang menyasarkan pasukan besar dan kecil.

Pitch meningkatkan nilai idea dunia. Dengan fokus kepada kolaborasi masa nyata, alir kerja pintar dan ciri reka bentuk intuitif, Pitch adalah cara terpantas untuk mencipta, berkongsi dan mendapat maklum balas daripada persembahan cantik. Diasaskan pada 2018 oleh pasukan di sebalik Wunderlist, platform ini telah mengumpul lebih $135 juta dan digunakan oleh lebih satu juta pasukan untuk memacu keputusan dan memacu pertumbuhan. Untuk mengetahui lebih lanjut dan mencipta akaun percuma, lawati

Media Contact: media@pitch.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )