Pertumbuhan 1200%+ WAFUU.COM Jepun: Peluasan Global 20 Bahasa

Dioperasikan oleh QRESTIA Inc., WAFUU.COM ialah laman e-dagang berpangkalan di Jepun yang menawarkan pilihan berkuratatan produk kosmetik, makanan ringan, anime, permainan, dan peranti Jepun. Kami bertujuan untuk berkongsi daya tarikan Jepun secara global, menawarkan sokongan bahasa pelbagai dan pilihan penghantaran meluas.

TOKIO, 01 Nov. 2023 — Daya tarikan dunia terhadap budaya Jepun jauh dari merosot, dan WAFUU.COM, dioperasikan oleh QRESTIA Inc., telah mengambil langkah-langkah berani untuk memenuhi permintaan global ini. Kadar pertumbuhan melebihi 1200% (berbanding bulan yang sama tahun lalu) dikaitkan dengan julat produk meluas, sokongan bahasa pelbagai, kesan yen lemah, dan kumpulan sasaran diperluaskan.

Inisiatif ini diwujudkan oleh pasukan yang sangat berdedikasi untuk berkongsi keindahan Jepun. WAFUU.COM baru-baru ini memperluaskan tawarannya dengan memulakan penghantaran ke 70 negara dan menambah sokongan 20 bahasa, memecahkan cabaran sebelum ini berupa zon penghantaran terhad, kos penghantaran tinggi, dan halangan bahasa untuk mencapai audiens lebih luas daripada sebelumnya.

Pertumbuhan ini menunjukkan bahawa platform bahasa pelbagai kami berkesan mencapai negara-negara yang sebelum ini mempunyai akses terhad kepada produk Jepun. Ketika kami terus menambah baik pengalaman pengguna, beberapa pembaruan masa depan dirancang untuk menjadikan platform lebih ramah pengguna. “Kami sentiasa bertujuan untuk membina jambatan antara Jepun dan dunia lain, dan inisiatif baharu ini membantu kami melakukan itu,” kata FUKADA HIDEMASA, Ketua Pegawai Eksekutif QRESTIA Inc.

Sebelum beralih ke model e-dagang semasa, WAFUU.COM terlibat dalam perniagaan yang aktif menggunakan pemasaran web. Kecekapan dan pengalaman yang telah diperhalusi ini telah dipindahkan dengan licin ke usaha baharu mereka dalam perdagangan lintas sempadan. Pemilihan produk disokong oleh penyelidikan pasaran menyeluruh dan teknologi AI, mengambil kira trend global dan tempatan Jepun serta data pembelian dalam talian dan luar talian. Membina pengalaman sebelum ini dengan operasi bahasa pelbagai, syarikat itu juga mempercepat sokongan bahasa pelbagai mereka, menjadikan produk Jepun lebih mudah diakses daripada sebelumnya. Pendekatan pelbagai muka ini memastikan barisan produk yang sejajar dengan asas pelanggan yang pelbagai.” Untuk maklumat lanjut, lawati https://wafuu.com/

HUBUNGI: HUBUNGI FUKADA HIDEMASA
SYARIKAT QRESTIA Inc. 
TELEFON +81-35726-9180
E-MEL pr@qrestia.com
WEB https://wafuu.com