Mainz Biomed Umumkan Penetapan Harga Tawaran Terdaftar Sebanyak $5.0 juta

(SeaPRwire) –   BERKELEY, California dan MAINZ, Jerman, 13 November 2023 – Mainz Biomed N.V. (Nasdaq: MYNZ) (“Mainz Biomed” atau “Syarikat”), syarikat diagnostik genetik molekul yang menumpukan kepada pendeteksian awal kanser, mengumumkan hari ini bahawa ia telah menandatangani perjanjian pembelian saham dengan beberapa pelabur institusi untuk membeli saham biasa AS$5.0 juta (atau waran pra-dibayar untuk membeli saham biasa sebagai gantinya) dan waran untuk membeli saham biasa dalam tawaran terdaftar langsung.

Di bawah terma-terma perjanjian pembelian saham, Mainz Biomed telah bersetuju untuk mengeluarkan 4,166,667 saham biasa (atau waran pra-dibayar sebagai gantinya) dan waran (“Waran”) untuk membeli sehingga 4,166,667 saham secara keseluruhan. Waran akan boleh dilaksanakan serta-merta pada tarikh pengeluaran sehingga ulang tahun kelima pengeluaran pada harga AS$1.20 setiap saham.

Titan Partners Group, bahagian American Capital Partners, bertindak sebagai ejen pelantikan tunggal untuk tawaran. Tawaran dijangka ditutup pada atau sekitar 15 November 2023, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan yang biasa.

Saham biasa ditawarkan mengikut penyata pendaftaran borang F-3 (Fail No. 333-269091) yang sebelum ini difailkan pada 30 Disember 2022, dan telah diluluskan oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”) pada 6 Januari 2023. Penawaran saham biasa dan Waran hanya akan dibuat melalui tambahan prospektus yang membentuk sebahagian daripada penyata pendaftaran.

Salinan tambahan prospektus dan prospektus yang dilampirkan berkaitan tawaran ini mungkin diperolehi, apabila tersedia, di laman web SEC di http://www.sec.gov atau dengan menghubungi Titan Partners Group LLC, bahagian American Capital Partners, LLC, 4 World Trade Center, Aras 29, New York, NY 10007, melalui telefon di (929) 833-1246 atau melalui e-mel di info@titanpartnersgrp.com.

Kenyataan akhbar ini tidak akan membentuk tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sebarang sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tidak akan ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang yang mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Sila ikuti kami untuk mengekalkan kemaskini:

Mengenai Mainz Biomed N.V.
Mainz Biomed membangunkan penyelesaian diagnostik genetik molekul berskala pasaran untuk keadaan yang membawa maut. Produk utama syarikat ialah ColoAlert®, ujian pemeriksaan awal tepat, tidak invasif dan mudah digunakan untuk kanser rektum berdasarkan deteksi multipleks berdasarkan tindak balas rantaian polimerasi masa nyata (PCR) terhadap biomarker genetik molekul dalam sampel najis. ColoAlert® kini dipasarkan di seluruh Eropah. Syarikat sedang menjalankan kajian klinikal FDA penting untuk kelulusan peraturan Amerika Syarikat. Portfolio calon produk Mainz Biomed juga termasuklah PancAlert, ujian skrining awal kanser pankreas. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Untuk pertanyaan media –

Di Eropah:
MC Services AG
Anne Hennecke/Caroline Bergmann
+49 211 529252 20

Di Amerika Syarikat:
Josh Stanbury
+1 416 628 7441

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi

Pernyataan Prospektif
Pernyataan tertentu dalam kenyataan akhbar ini merupakan “pernyataan prospektif” dalam makna “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Pernyataan prospektif boleh dikenal pasti melalui penggunaan perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “anggaran”, “rancangan” dan ungkapan lain yang meramalkan atau menunjukkan peristiwa atau trend masa depan atau yang bukan pernyataan perkara sejarah. Pernyataan prospektif ini mencerminkan analisis semasa terhadap maklumat sedia ada dan tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian. Oleh itu, berhati-hati perlu dilakukan dalam bergantung kepada pernyataan prospektif. Disebabkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan atau projeksi Syarikat. Faktor berikut, antara lain, boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada pernyataan prospektif ini: (i) kegagalan memenuhi sasaran pembangunan dan berkaitan; (ii) perubahan undang-undang atau peraturan yang berkenaan; (iii) kesan wabak COVID-19 terhadap Syarikat dan pasaran semasa atau yang ditujukan; dan (iv) risiko dan ketidakpastian lain yang dinyatakan di sini, serta risiko dan ketidakpastian yang dibincangkan dari semasa ke semasa dalam laporan dan penyata awam lain kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) oleh Syarikat. Maklumat tambahan mengenai faktor-faktor yang mungkin mempengaruhi jangkaan dan projeksi Syarikat boleh didapati dalam penyata awalnya dengan SEC, termasuk laporan tahunan 20-Fnya yang difailkan pada 7 April 2023. Penyata SEC Syarikat boleh didapati secara awam di laman web SEC di www.sec.gov. Sebarang pernyataan prospektif yang dibuat oleh kami dalam kenyataan akhbar ini hanyalah berdasarkan maklumat yang kini tersedia bagi Mainz Biomed dan hanya berkata-kata pada tarikh ia dibuat. Mainz Biomed tidak menanggung obligasi untuk mengemaskini secara awam mana-mana pernyataan prospektif, sama ada bertulis atau lisan, yang mungkin dibuat dari semasa ke semasa, sama ada disebabkan maklumat baru, perkembangan masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )