Mainz Biomed akan Menunjukkan ColoAlert® di Acara Kesihatan Global Terkemuka, MEDICA

BERKELEY, Calif. dan MAINZ, Jerman, Nov. 07, 2023 — Mainz Biomed N.V. (NASDAQ: MYNZ) (“Mainz Biomed” atau “Syarikat”) , syarikat diagnostik genetik molekul khusus dalam pendeteksian awal kanser, mengumumkan hari ini bahawa Naib Presiden Operasi Komersial, Tarrin Khairi-Taraki, akan hadir ke MEDICA atas jemputan kerajaan Rhineland-Pfalz.

Diadakan di Dusseldorf, Jerman dari 13-16 November, MEDICA menarik lebih 4,500 pameran dari 66 negara dan lebih daripada 81,000 pengunjung dari seluruh dunia, menjadikannya salah satu pameran perubatan B2B terbesar di dunia. Pakar kesihatan global, pembuat keputusan komersial, politikus dan pembuat dasar mengambil bahagian dalam program forum, persidangan dan pameran khas yang berkelas pertama di acara tersebut.

Encik Khairi-Taraki akan mempamerkan ColoAlert® produk utama Syarikat, ujian pengesanan kanser rektum (CRC) yang sangat berkesan dan mudah digunakan di rumah sepanjang acara di booth Rhineland-Pfalz yang terletak di Hall 3, Booth F80.

Pengunjung dijemput untuk melawat booth untuk mengetahui lebih lanjut tentang kepentingan pengesanan awal kanser rektum dan untuk menelusuri peluang kerjasama dan perkongsian.

Sila lawati laman web rasmi Mainz Biomed untuk pelabur di mainzbiomed.com/investors/ untuk maklumat lanjut.

Sila ikuti kami untuk sentiasa dikemaskini:
LinkedIn
X (Sebelum ini Twitter)
Facebook

Tentang Mainz Biomed NV
Mainz Biomed membangunkan penyelesaian diagnostik molekul genetik siap pasaran untuk keadaan yang membahayakan nyawa. Produk bendera Syarikat ialah ColoAlert®, ujian pengesanan awal kanser rektum yang tepat, tidak invasif dan mudah digunakan berdasarkan deteksi molekul genetik berbilang masa nyata berdasarkan reaksi rantai polimeras (PCR) dalam sampel najis. ColoAlert® kini dipasarkan di seluruh Eropah. Syarikat sedang menjalankan kajian klinikal penting FDA untuk kelulusan peraturan AS. Portfolio calon produk Syarikat juga termasuk PancAlert, ujian skrining awal kanser pankreas pada peringkat awal.

Untuk pertanyaan media –

Di Eropah:
MC Services AG
Anne Hennecke/Caroline Bergmann
+49 211 529252 20
mainzbiomed@mc-services.eu

Di AS:
Josh Stanbury
+1 416 628 7441
josh@sjspr.co

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi info@mainzbiomed.com

Pernyataan Prospektif
Pernyataan tertentu dalam laporan ini merupakan “pernyataan prospektif” dalam makna “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Pernyataan prospektif boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “menjangkakan”, “percaya”, “menganggarkan”, “merancang” dan ungkapan lain yang meramalkan atau menunjukkan peristiwa atau trend masa depan atau yang bukan pernyataan mengenai perkara semasa. Pernyataan prospektif ini mencerminkan analisis terkini maklumat sedia ada dan tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian. Oleh itu, kehati-hatian perlu diambil dalam bergantung kepada pernyataan prospektif. Disebabkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan atau ramalan Syarikat. Faktor-faktor berikut, antara lain, boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang digambarkan dalam pernyataan prospektif ini: (i) kegagalan untuk memenuhi sasaran pembangunan dan sasaran berkaitan; (ii) perubahan undang-undang dan peraturan yang berkenaan; (iii) kesan pandemik COVID-19 terhadap Syarikat dan pasaran semasa atau yang dirancang; dan (iv) risiko dan ketidakpastian lain yang dibincangkan dari semasa ke semasa dalam laporan lain dan penyataan awam lain kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) oleh Syarikat. Maklumat tambahan mengenai faktor-faktor yang mungkin mempengaruhi jangkaan dan ramalan Syarikat boleh didapati dalam penyataan awal kepada SEC, termasuk laporan tahunan pada Form 20-F yang diedarkan pada 7 April 2023. Penyataan SEC Syarikat boleh didapati secara awam di laman web SEC di www.sec.gov. Sebarang pernyataan prospektif yang dibuat oleh kami dalam laporan ini hanyalah berdasarkan maklumat yang ada pada masa ini dan hanya berlaku pada tarikh ia dibuat. Mainz Biomed tidak berkewajiban untuk mengemaskini secara awam sebarang pernyataan prospektif, sama ada bertulis atau lisan, yang mungkin dibuat dari semasa ke semasa, sama ada disebabkan oleh maklumat baru, perkembangan masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan oleh undang-undang.