Huize Holding Limited akan Lapor Hasil Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 17 November 2023

SHENZHEN, China, Nov. 06, 2023 — Huize Holding Limited, (“Huize”, “Syarikat” atau “kami”) (NASDAQ: HUIZ), sebuah platform terkemuka untuk produk dan perkhidmatan insurans digital bagi pengguna generasi baharu di China, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 tanpa diaudit sebelum pembukaan pasaran AS pada hari Jumaat, 17 November 2023.

Pasukan pengurusan Syarikat akan mengadakan sesi persidangan keputusan kewangan pada pukul 7:00 pagi Waktu Timur pada hari Jumaat, 17 November 2023 (8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama). Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Huize Holding Limited’s Third Quarter 2023 Earnings Conference Call
Pautan Pendaftaran: https://s1.c-conf.com/diamondpass/10034925-lfd3vp.html

Semua peserta mesti menggunakan pautan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum persidangan panggilan. Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima e-mel pengesahan yang mengandungi nombor sambungan, kod laluan, dan PIN unik yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web untuk persidangan panggilan juga akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di http://ir.huize.com.

Mengenai Huize Holding Limited

Huize Holding Limited adalah platform terkemuka untuk produk dan perkhidmatan insurans digital bagi pengguna generasi baharu di China. Menyasarkan generasi muda, Huize komited untuk memberikan perkhidmatan kepada pelanggan insuransnya untuk keperluan insurans sepanjang hayat. Dengan menggunakan platform dalam talian, Huize menawarkan pelbagai produk insurans dengan fokus kepada produk insurans jangka panjang hayat dan kesihatan, dan memberdayakan rakan insuransnya untuk mencapai dasar pelanggan yang besar secara cekap dalam pasaran runcit insurans dan meningkatkan jualan insurans mereka. Huize memberikan pengalaman dan perkhidmatan insurans digital kepada pelanggan insurans, termasuk cadangan produk yang sesuai, perkhidmatan nasihat, penilaian berasaskan kecerdasan dan bantuan dalam permohonan dan penyelesaian tuntutan, yang meningkatkan pengalaman transaksi secara signifikan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://ir.huize.com.

Untuk pertanyaan daripada media dan pelabur, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Puan Harriet Hu
Pengarah Hubungan Pelabur
investor@huize.com

Hubungan Media
mediacenter@huize.com

Christensen
Di China
Puan Crystal Lai
Telefon: +852 2117 0861
E-mel: crystal.lai@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com